Popolna manikira tudi doma – s pomočjo enega izdelka

Vedno si ne moremo privoščiti manikire v kozmetičnem salonu; enkrat nimamo denarja, drugič nam primanjkuje časa. Toda v teh nekaj korakih in z enim dobrim izdelkom lahko poskrbimo za brezhiben videz nohtov, kot da smo ravnokar prišli iz salona.

1. korak: Pripravi kopel za svoje nohte! V posodico nalij toplo vodo in nekaj kapljic olja (lahko je tudi olivno) ter v to tekočino namoči konice prstov.

2. korak: S tanko leseno palčko za manikiro, ki je cenovno dostopna in jo boš zlahka našla v boljših drogerijah, boš laže očistila nohte in povsem neagresivno potisnila nazaj razmehčano obnohtno kožico.

3. korak: S pilico za nohte oblikuj želeno obliko nohta, s pilico za površino pa noht narahlo spoliraj.

4. korak: Osnovni lak oziroma podlak za nohte je super stvar iz dveh razlogov: z nanosom zaščitiš noht pred obarvanjem in pripraviš kakovostno podlago za lak, ki sledi.

5. korak: Ko si izbrala želeno barvo, nanesi lak. Dobro oblikovan čopič ti bo delo zelo olajšal, za popoln učinek pa bosta potrebna dva nanosa. Naš predlog je, da si nalakiraš nohte ene roke in počakaš, da se lak posuši, preden začneš z lakiranjem nohtov na drugi roki; tako boš vedno imela prosto eno roko za tipkanje sporočil in podobne neodložljive opravke. J

6. korak: In tu je ključna razlika za nohte kot iz salona: Gel Settler znamke Essie. Preizkusili smo ga in potrjujemo: ne le, da bo nalakirano površino poenotil in ji dal tisti gladki, bleščeči sijaj, temveč bo poskrbel tudi, da bo tvoj lak zdržal celo do teden (aktivnih!) dni.

Za ta videz priporočamo

  • Berries Treasure by Essie

  • Gel Setter Essie

Povezane teme: make up , nega, trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Naliči se kot ena največjih modnih ikon

Lepotica ima za seboj zavidljivo kariero modela, številne naslovnice modnih časopisov, modne revije najslavnejših modnih znamk, pojavljanja v filmih, ...