Popolna rdeča šminka

Rdeča šminka je ena od klasik ličenja, ki nikoli ne odidejo iz mode. Pogosto ob njej pomislimo na lepotice iz zlate dobe Hollywooda. Vendar pa izbira prave rdeče šminke sploh ni preprosta. Zato imej v mislih nekaj pravil, ko naslednjič kreneš po nakupu svoje priljubljene šminke:

1.


Bodi prepričana, da ti rdeča šminka zares dobro pristaja. Pomembno je, da imaš lepe in urejene zobe. Kupi kremo za beljenje zob in izberi enega temnejših odtenkov šminke, da poudariš kontrast med ustnicami in zobmi.

2.


Če imaš navado, da se pogosto dotikaš obraza, in to tudi takrat, ko si brezhibno našminkana, se izogibaj bleščil za ustnice v rdeči barvi. V nasprotnem primeru namreč tvegaš, da boš iz svojega make upa naredila pravo katastrofo, saj se ti bi lahko zgodilo, da nehote razmažeš rdeče bleščilo. To je kljub vsemu izdelek, ki je namenjen malce bolj veščim rokam in profesionalcem.

3.


Če hočeš biti ves dan v središču pozornosti, uporabi mat rdečo šminko. Mat formulacije so obstojnejše, poleg tega pa z njimi ne glede na močno barvo ne boš izpadla domišljava.

Kako jo najdeš in česa vsega ni treba početi, da boš videti popolno?

Priberi tudi o: Preprosta zvijača, ki ti bo olajšala življenje: katero koli sijočo šminko lahko spremeniš v mat šminko

 

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

  • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

Povezane teme: make up , rdeča šminka , rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make up trendi, ki jih moraš to pomlad pozabiti

Kolorit, energičnost in veliko prostora za eksperimentiranje – v letu 2019 krepimo individualnost in kreativnost ter mahamo v slovo vsem tistim make u...