Popolna tekoča podlaga skozi cel dan? Mogoče je!

Glede na videz kože lahko veliko zaključimo o osebi. Ravnotako na podlagi ličenja lahko ugotovimo, kakšna je ženska, ki uporablja določen makeup in koliko pozornosti nameni svojemu videzu. Vsi dobro vemo, kako pomembno je imeti lepo, sijočo kožo brez pomanjkljivosti, da bi bil celoten makeup videz videti popolno. Zato potrebuješ kakovostno tekočo podlago, ki ti bo to tudi vedno omogočila.

Predlagamo, da poskusiš L'Oréal Paris True Match tekočo podlago z dolgotrajo formulo in teksturo, ki zagotavlja najboljšo prekrivnost za kožo brez vidnih pomanjkljivosti. Vendar poleg njegovega neverjetnega učinka ne pozabi na osnovna pravila, ki se jih moraš držati pri uporabi tekoče podlage.

 • Primer je osnova vsega

  Primer je osnova vsega

  Uporaba primerja je pomembna za daljšo obstojnost tekoče podlage. Na nek način kot nevidna podlaga, ki pokiva kožo, deluje skupaj s tekočo podlago ter tako skupaj povečujeta učinkovitost in dolgotrajnost celotne podlage.

   

 • Utrdi s kompaktnim pudrom

  Utrdi s kompaktnim pudrom

  Po nanašanju tekoče podlage počakaj nekaj minut, nato pa nanesi kompakten puder. Naj bo to izdelek z mat učinkom, saj imajo takšne podlage večjo obstojnost, pa tudi tekoča podlaga se bo obdržala dlje časa na obrazu in videti bo brezhibno

 • Pozabi na dotikanje obraza s prsti

  Pozabi na dotikanje obraza s prsti

  Sigurno se spomniš, kolikokrat te je mama opomnila, da ne dotikaš obraza s prsti? Mogoče ti se je to do sedaj zdelo smešno, vendar so mame to govorile z razlogom. Torej, če želiš, da podlaga ostane na obazu dlje časa, pozabi na nenehno dotikanje obraza s prsti. Ne le da bo tvoje ličilo ostalo nedotaknjeno cel dan, temveč boš tako zmanjšala tudi možnost vnetja kože.

 • Vedno nosim s seboj

  Vedno nosim s seboj

  Verjetno se je vsakemu dekletu zgodilo, da čez dan njen obraz začne svetiti. Zato je dobro imeti pri sebi pomočnika, ki bo na hitro prekril dele obraza, ki se mastijo. Najmanjši problem je nositi s seboj kompakten puder, s katerim boš čez dan popravila majhne pomanjkljivosti na obrazu. Samo pazi, da ne pretiraš z dodatnimi plastmi, saj boš tako pokvarila celoten makeup in pustila slab vtis.    

Preberite še: Zbudite se s popolno kožo!

 

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris True Match

 • L'Oréal Paris Infallible Ultra-Matte Powder

Povezane teme: tekoči puder , puder

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Potovalna toaletna torbica: Ličila, nujna za na pot

Kozmetika za potovanje mora biti speljana na minimum potrebnih stvari, zato je čas, da skupaj spakiramo tvojo toaletno torbico za potovanje. Pa začnim...