Popolna vijolična šminka za tvoj ten

Odločili smo se, da naslednje vrstice posvetimo barvi, ki je to sezono med najbolj aktualnimi make up trendi, saj so šminke v vijoličnem odtenku postale mast-have izdelek vsakega dekleta, ki pazi na svoj videz. Vendar se mnogo dam boji teh odtenkov, saj jih ne znajo pravilno uskladiti s preostalim make up videzom. Pravilno kombinirana vijolična barva na ustnicah te lahko naredi zvezdo večera. Samo pazljivo preberi naslednje vrstice:

Vijolične ustnice za dekleta svetlega tena

Za začetek ti svetujemo, da vijolične šminke izbiraš le za večerne priložnosti, saj v dnevni varianti lahko izgledaš, kot da si nenamerno pretiravala s količino ličil na obrazu. Dekletom s svetlejšim tenom šminka te barve odlično pristaja, saj ustvarja močan kontrast med barvo kože in ustnic. Vendar pa zahteva preostanek ličil v rahlih in mirnejših odtenkih. Predlagamo ti klasični smokey eye v naravnih tonih. Izberi paleto, ki vsebuje rjave in bež sence, ki pogledu dajejo toplino. Zatem na ustnice nanesi izbrano vijolično šminko, če pa si želiš dodatno količino nežnosti in topline, izberi izdelek z mat formulo. Če želiš doseči polnejši izgled ustnic, potrebuješ tudi črtalo za ustnice v istem odtenku, s katerim ustnice pazljivo uokviri. Poleg tega, da bodo tvoje ustnice izgledale sočnejše, bo črtalo zagotovilo, da šminka dlje ostane na svojem mestu.

Vijolične ustnice za dekleta temnega tena

Za razliko od tistih s svetlo kožo, si temnopolta dekleta lahko dovolijo uporabo vijolične šminke tudi čez dan. Ta barva jim namreč odlično pristaja, saj vijolične ustnice v kombinaciji s temnim tenom izgledajo izredno privlačno. Prav zato je temnopoltim lepoticam dovoljeno, da takšne ustnice kombinirajo s prav vsemi make up možnostmi – od tanke linije črtala na vekah, do smokey eye looka. Predlagamo, da preizkusiš kombinacijo purpurne šminke s srebrnim ali zlatim črtalom za veke. Tako boš dosegla edinstven videz, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Vsem dekletom, ki želijo dodatno poudariti svojo originalnost, svetujemo izbiro vijoličnih šmink z dolgotrajno mat formulo.

Preberi še: Čarobnost dolgo obstojnih šmink

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 78 Royal

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka, ki hidrira in daje sijaj

Poletni trendi ličenja tudi letos poudarjajo naravno lepoto in negovan obraz ter ustnice. Cilj vseh tehnik ličenja je »no make up make up« stil z vedr...