Popolne obrvi v nekaj korakih

Urejanju obrvi moraš danes posvečati prav toliko pozornosti kot ličenju oči ali ustnic. Obrvi, posebej naravne in goste, so postale večni trend. To pa ne pomeni, da moraš posnemati eno od slavnih osebnosti in svoje obrvi spremeniti do neprepoznavnosti.

Obrvi so esencialni del obraza, ki ga po navadi najprej opazimo, zato morajo nujno biti vzdrževane, pa tudi poudarjene – na pravi način. Urejanje obrvi je lahko pravi izziv, posebej še, če ne poznaš osnovnih pravil za oblikovanje in ne uporabljaš pravih izdelkov za tvoj tip obrvi.

Popolne obrvi v nekaj korakih

Kako urediti naravno tanjše obrvi?

Za oblikovanje in poudarjanje naravno tanjših obrvi potrebuješ naslednje tri izdelke:

- črtalo za oči rjave barve

- barvica za obrvi

- paleta senčil za oči v naravnih odtenkih

Preden začneš z debeljenjem, moraš svoje tanjše obrvi razčesati s pomočjo glavnička za obrvi, in sicer z lahnimi gibi navzgor, zatem pa uredi srednji del med obrvmi, kjer so se morda pojavile neželene dlačice. Pomembno je vedeti, kje se tvoja obrv začenja in kje zaključuje, kje je njen najvišji del oz. mesto, kjer se najbolj privzdigne, da bi jo lahko pravilno zarisala.

Za začetek vzemi rjavo črtalo in z njim izriši prve dlačice obrvi, ki so v glavnem pri vseh videti precej redkejše kot ostale. Za to mojstrovino ti predlagamo uporabo črtala Maybelline New York Hyper Precise, ki ti bo omogočilo maksimalno preciznost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Sedaj je na vrsti druga tretjina obrvi, torej njena sredina. Ta del le nežno podebeli, za kar uporabi barvico za obrvi v odtenku, ki ustreza tvoji naravni barvi dlak. Nanesi jo z lahkimi potezami, da bi bila linija videti čim mehkejša in tanjša, pa tudi kar se da naravna. Priporočamo ti, da preizkusiš barvico za obrvi Maybelline New York Brow Precise.

Če se sprašuješ, kako ti senčilo za oči lahko pride prav pri zarisovanju obrvi, ti lahko rečemo le, da je izredno pomembno in pride na vrsto kot zadnji korak našega vodnika za urejanje tankih obrvi, in sicer kot sredstvo za popravljanje možnih napak, na primer premočnega pritiska z barvico ali pretirane obarvanosti. Finta je v tem, da pomešaš dva različna rjava odtenka iz palete in čez mesta, kjer si pretiravala, nežno preideš s senčilom. Tako boš obrvi ublažila in jih naredila še bolj naravne. Paleta Maybelline New York The Nudes ponuja izredno široko paleto zemeljskih tonov, zato boš v njej vsekakor našla tudi takšnega, ki je najbližje naravni barvi tvojih obrvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Kako lahko neboleče tetoviraš obrvi?

Če je oblika loka tvojih obrvi lepa, privlači pa te »microblading«, saj so ti obrvi še bolj všeč, če so tetovirane, predlagamo, da jih poudariš in zapolniš, in sicer povsem brez bolečin. Čez svoje naravne obrvi nanesi Maybelline New York Tattoo Brow gel. Gela ne nanašaj na sam začetek obrvi, da bi bile videti čim bolj naravne in niansirane od svetlejših k temnejšim odtenkom. Po 15 minutah bodo tvoje obrvi lepo tetovirane, in to brez bolečin. Kaj ni to krasno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Tudi goste obrvi potrebujejo urejanje!

Medtem ko se druga dekleta mučijo z zapolnjevanjem obrvi, kar je danes izredno pogosto, si prava srečnica, če so tvoje obrvi goste. Vse, kar potrebuješ za njihovo urejanje, je redno striženje in nekoliko pogostejše negovanje srednjega dela med obrvmi.

Ne škodi tudi, če občasno zapolniš drobne luknjice, na primer s pomočjo  barvice za obrvi Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil, s katero jih lahko lepo osenčiš, ne pa tudi dodatno podebeliš. Občasno lahko obrvi tudi poudariš s pomočjo nude ali belih senčil za oči, tako da jih v skromni količini naneseš na lok pod obrvmi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Kakšne so tvoje obrvi in kako jih urejaš? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: Ličenje oči: Triki za nanašanje črtala in maskare

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Hyper Precise Eyeliner

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

    Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči , Novoletni make up, obrvi, Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

10 zapovedi primerja

Primer je lahko naš najboljši prijatelj, saj nam pomaga prekriti nepravilnosti in poskrbi za čudovit nanos ličil. Tako je prav, da se pobolje spoznamo...