Popolne rdeče ustnice v le 1 minuti

Rdeča šminka je klasika med šminkami, ki vsako dekle spremeni v pravo divo. Rdeče ustnice niso le trend, so brezčasna eleganca. Rdeča šminka pristoji vsakemu dekletu in tudi letošnjo jesen bo krasila naše ustnice.

Pripravili smo kratek in zelo lahek priročnik za popolne rdeče ustnice, ki jih lahko ustvariš v le eni minuti. 

Korak 1: Izberi svoj odtenek


Pomembno je, da izbereš odtenek, ki pristoji tvoji polti. Naslednji pomemben korak je, da je tekstura šminke prilagojena teksturi tvojih ustnic. Če so tvoje ustnice suhe, izberi šminko, ki hkrati tudi vlaži ustnice. Dekleta, ki nimajo težav z razpokanimi ustnicami, lahko uporabljajo mat šminke, ki so že nekaj časa velik lepotni hit.   

Korak 2: Začni s prsti


Nanesi šminko na konico prsta, nato pa jo nežno razmaži po ustnicah. Trik s prstom ti pomaga, da pigmenti šminke prodrejo globlje v ustnice, kar omogoča obstojnost šminke.

Korak 3: Obriši sledi šminke

Glede na to, da je s prstom težje popolnoma natančno nanesti šminko, je velika verjetnost, da bo le-ta spolzela čez robove ustnic. Zato potrebuješ navadno palčko za ušesa, s katero boš počasi in pazljivo obrisala sledi šminke na koži.

Koark 4: Uporabi čopič


S čopičem za ustnice nanesi še malo barve na ustnice. Tokrat nanašaj na zunanje robove ustnic. Na ta način boš natančno nanesla šminko in tvoje ustnice bodo videti čudovito.

Korak 5: Matiraj ustnice

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Če želiš poudariti mat učinek na ustnicah, uporabi kompakten puder. S prsti ga nanesi na površino ustnic in opazila boš, da so le-te nežnejše, barva pa se bo dalj časa obdržala na ustnicah.

Preberite še: Kako lahko rdeča šminka dvigne tvojo samozavest by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Paris Cherry

  • L'Oréal Color Riche Matte Addiction Pink-A-Porter

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolna ličila za Valentinovo

Če te počasi spopada sladka nestrpnost in te mučijo negotovosti glede tega, kako se pripraviti na poseben večer, bodi brez skrbi. Tu smo zato, da ti o...