Popravi napake pri oblikovanju mačjih oči

Se je tudi tebi že zgodilo, da ti je črtalo pomotoma zašlo tja, kamor ne bi smelo. Ali pa si se bo koncu ličenja zazrla v neenakomerni črtici pri mačjih očeh. Ne skrbi, sveta zaradi tega še ni konec.

Čeprav je popravljanje črtala pogosto zelo zapleteno, pa je najpomembneje, da ne zganjaš panike, temveč se po naslednjih korakih lotiš odpravljanja napak.

Uporaba črtala ni vedno lahka


Zato je dobro, da nam ob korekcijah priskočijo na pomoč strokovnjaki – vsaj s svojimi nasveti. Danes smo izbrali takšne, ki ti bodo pomagali popraviti neenakomerne ali nekoliko spackane mačje oči.

Najprej označi dele, ki bi jih želela popraviti


Je ena stran tanjša od druge? Je črta na eni strani bolj zaobljena, na drugi pa ravna? S pikico označi kaj natančno je narobe, tako boš že v prvem poskusu lažje odpravila napako, ne šele v četrtem.

Počakaj, da se črtalo povsem posuši


Uporabi vatirano palčko in en konec pomoči v sredstvo za čiščenje ličil ter počasi podrsaj po črti, ki bi jo želela popraviti.

Potem ko si svoje mačje oči spravila v dokaj usklajen videz, zgrabi še eno vatirano palčko in jo pomoči v korektor. S tem delom zabriši del pod črto, da ustvariš enakomeren videz.

Za konec s črtalom še enkrat poudari celoten prejšnji nanos vključno s popravki.

Preberi še: Štirje izjemni videzi, za katere ne potrebuješ črtala

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim

  • L'Oréal Paris Superstar Eyeliner

  • L'Oréal Paris Super Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sama ustvari svoj »Glam makeup« videz

Ko gre teden h kraju in je čas za zabavo v mestu, si gotovo želiš izgledati glamurozno, kot da te je naličil profesionalec ličenja...