Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Poroka je eden najpomembnejših dni v življenju vsakega dekleta. Zagotovo si tudi ti od nekdaj sanjarila in zamišljala, kakšen bo tvoj veličastni dan. Izbira poročne obleke, frizura, poročno ličenje, potem razni detajli, na primer manikira in nakit, vse to so le nekateri od številnih izzivov, na katere mora misliti nevesta.

Poročni dan živi v naši domišljiji že veliko pred dejanskim dogodkom, zato se pogosto zgodi, da si ustvarimo predstave o idealni in čarobni poroki, kakršne nam predstavljajo v romantičnih filmih.

Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Ko se ta dan vendarle približa, dojamemo, da zahteva veliko dela in vse skupaj ni tako lahko organizirati, kot se je nekoč zdelo. Takrat nas poročna evforija kaj zlahka zapusti, dobro razpoloženje pa se prelevi v stres.

Da bi se izognila neprijetnim situacijam in se osvobodila nenehnih skrbi, ti svetujemo, da se prepustiš rokam profesionalcev.

Poročno ličenje – nasveti:

Poleg veličastne obleke sta na dan »d« najpomembnejša poročno ličenje in frizura. V takšnih trenutkih frizerji in umetniki ličenja postanejo še kako pomembni. Mnoga dekleta pogosto obiskujejo frizerske salone, zato jim izbira poročnega frizerja ne predstavlja posebnega problema, vse drugačna pa je situacija s profesionalci ličenja.

Profesionalni make up ni nekaj vsakdanjega, zato ni redko, da je poroka prva priložnost v življenju, ko se prepustimo v roke strokovnjakom s tega področja. Preden se odločiš, komu se boš zaupala, bodi pozorna na naslednje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on

Najpomembnejše je zaupanje

Pri izbiri pravega umetnika ličenja je najpomembnejše zaupanje. To mora biti oseba, ki se ji boš lahko brez strahu prepustila. Njena naloga je, da te pazljivo posluša in ti svetuje, kaj bi bilo zate najboljše.

Mnoga dekleta naredijo napako, saj želijo ustvariti videz, kakršnega so videle pri znanih modelih in zvezdah, zato na podlagi fotografij in slik zahtevajo, da jih naličijo na isti način. Ko se navsezadnje pogledajo v ogledalo, ugotovijo, da cela stvar ne deluje tako, kot so si želele. Prav zato je umetnik ličenja tudi svetovalec, nekdo, ki ti lahko pojasni, da morajo ličila pristajati izključno tvojim obraznim oblikam in linijam, ter izbere odtenke in teksturo ličil, ki bodo kar najbolj ustrezala tvojemu obrazu.

Poročno ličenje: kako izbrati pravega mojstra ličenja

Ličila za poroko

Prav tako je izredno pomembna obstojnost ličil, saj si vendar ne želiš, da bi bila že po par urah videti povsem drugače. Poroka je dogodek, ki traja cel dan, in tvoj obraz mora biti ves ta čas neoporečen. Ne pozabi tudi na fotoaparate, ki zahtevajo dovolj učinkovita ličila, da bi tvoj poseben dan ostal čudovito ovekovečen. Kakovostna ličila so zato izredno pomembna. Pri izbiri umetnika ličenja obvezno povprašaj, kakšne izdelke kateri od njih uporablja, saj so poleg veščih rok glavni pogoj za popolno ličenje prav kakovostni izdelki.

Da bi bila lahko prepričana, da bo šlo vse kot po maslu, je najbolje, da greš nekaj dni pred poroko na testno ličenje in potrdiš svojo pravo odločitev glede umetnika ličenja, ki bo izpolnil vse tvoje želje in zahteve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

Upamo, da smo ti bili vsaj malo v pomoč pri izbiri profesionalcev in da bo tvoja izvedba poročnega ličenja videti točno tako, kot si si od nekdaj zamišljala.

Preberi še: Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Za ta videz priporočamo

 • Maybelline New York SuperStay Matte Ink Dreamer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match 1.D 1.W

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Paradise Extatic

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Dark Circle Concealer

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris True Match Concealer Beige Cream

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Isabel Marant Smile Bastille Whistle

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York x Puma Eyeshadow Heat Flash Duo Stick

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , šminka, tekoči puder , puder, ustnice, korektor, sijaj za ustnice, osvetljevalec, primer

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolj iskane sestavine za nego kože v Googlu v Sloveniji

Razni vidiki naših življenj so se spremenili in prilagodili trenutni situaciji s Korona virusom. Enako velja tudi za nego kože, ki se ji sedaj posveča...