Poskrbi za svoje lase

V toplih dneh, predvsem pa v poletni vročini globinski negi las poskrbi še posebno pozornost. Uporabi masko, ki bo okrepila in navlažila lase ter preprečila nadležne razcepljene konice. Globinsko nego si privošči vsaj enkrat tedensko, še posebno pa takrat, ko se boš namakala v morju ali kloriranih bazenih. Po koncu umivanja las pa za dodatno zaščito poskrbi še z balzamom za lase. Klasično masko nanesi po šamponiranju in jo pusti delovati vsaj 10 minut, dlje časa kot jo boš pustila na mirju, dlje bo učinkovala na tvoje lase.

 

Good morning 👒☀️ #fashionworld #stripes #jcrew #beauty #fashionmemo

A photo posted by Naty Jones (@naty.jones) on

 

Pripis: Naty Jones, nekdaj Natalija Osolnik, ve, da ruta v sončnem vremenu pride še kako prav.

Lase zaščiti z rutami ali šalom, ki ga lahko uporabiš tudi kot neke vrste turban. Na ta eleganten način boš svoje lase in lasišče zaščitila pred sončnimi žarki, manj težav pa bodo povzročali v vetrovnem vremenu. Posežeš lahko tudi po številnih klobukih, še posebej modne pa so letos rute s pisanimi vzorci, ki jih lahko obogatiš še z dodatki kot so cvetje, sponke,…

Svetlolaskam bo sonce lase še dodatno posvetlilo, klorirana in slana voda pa jih lahko obarvata celo v zelenkaste odtenke. V enem litru vode zato raztopi tableto aspirina in si z raztopino izperi lase, s tem jih boš zaščitila pred učinki kemične reakcije, ki nastane med klorom in vodo. Pred plavanjem pa lase namaži s kremo, ki zaščiti barvo pred nezaželenimi vplivi in UV žarki.

 

 

Pripis: Med potovanji za svoje lase poskrbi tudi voditeljica Jana Morelj.

Na tvojem jedilniku naj se znajde zadostna količina sadja in zelenjave, tako boš povsem naravno lasišče zaščitila pred nevarnimi vplivi in lase obogatila z dragocenimi vitamini kot sta A in B.

Še koristen nasvet: Pred začetkom toplejšega vremena obišči svojega frizerja, ki naj lase nekoliko pristriže. V nasprotnem primeru se lahko pojavijo razcepljene konice, ki kazijo videz in se hitro razširijo. S striženjem pa boš lase okrepila in jim vrnila moč.

 

Pripis. Tudi plesalka Azra Selimanović se zaveda pomena zdravih in lepo negovanih las. 

Povezane teme: zvezde , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Posnemaj videz: Soo Joo Park

Dekle s platinasto blond barvo las...