Posnemaj make up videz latino zapeljivke Eve Longorie

Glede na njeno popolno linijo niti ni čudno, da ima prelepa igralka Eva Longoria rada kombinacije oblačil, ki poudarjajo njene atribute in sledijo liniji telesa ter kažejo njeno vitko telo.

Eva, ki se drži znanega pravila, da je manj več, se skoraj vedno pojavlja v elegantnih kombinacijah, h katerim nosi kar najmanj nakita in ostalih modnih dodatkov.

Enako velja, ko gre za make up. Eva ima na svojem obrazu rada nevsiljive barve, ki poudarjajo njeno naravno lepoto, in skoraj nikoli ne zgreši, ko gre za make up. Tako ta latino zapeljivka za svečane priložnosti najraje izbere sivo senčilo, ki se najbolje staplja s črnimi senčili. Za nekoliko bolj decenten, a prefinjen videz po vsej veki nanesi sivo senčilo, ki ga lahko pomešaš z rjavimi toni, kot je to storila tudi znana »gospodinja«.

Črno črtalo za oči ali svinčnik bosta idealno pristajala k temu odtenku. Sivo senčilo je zelo svetlo, zato ne traja dolgo in ni obstojno.

Na lica je nanesla rjavo rdečilo, ki je popolno poudarilo njene ličnice, ki jih je dodatno izpostavila z osvetljevalcem. Celoten videz je dopolnila z rdečilom za ustnice v meseni barvi, ki je odlično za jesenske dni in za vse ljubiteljice manj vpadljivih odtenkov.

Priberi tudi o: 5 največjih zmot o make upu z Instagrama

Povezane teme: make up , zvezde , Eva Longoria, Red Carpet, Prekopiraj videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Si že slišala za makeup trend »sirenine solze«?

Priznati moramo, da je ta trend prava osvežitev svetovne scene ličenja, nekaj, kar smo že dolgo čakali...