Posnemaj videz Doutzen Kroes

Za večerni izhod je Doutzen izbrala prečudovit make-up, katerega glavni poudarek je bila rdeča šminka. Na očeh je nosila zlato senčilo, ki je njenemu obrazu dalo pridih glamurja. Velika prednost zlatega make-upa je, da ustreza vsakemu tonu kože, barvi oči in las ter lahko izvrstno poudari naravno lepoto. In vendar obstajajo določena pravila.


Svetlejši polti bodo bolje pristajali svetlejši zlati odtenki, medtem ko bodo olivni polti ustrezali temnejši odtenki, vse do rjavkasto ali bronasto zlatih odtenkov. Doutzen je zlato senčilo dopolnila s črnim tušem.
Z rožnatim rdečilom pa je Doutzen dosegla svež in zdrav videz kože. Če imaš tako kot lepa manekenka svetlo polt, ti bo pristajal cel spekter barv rdečila za lica: pink, rožnata, breskova, oranžna in svetli odtenki.


Celoten videz je dopolnila z rdečo šminko. Če želiš prefinjen videz, priporočamo klasične in kremne šminke brez dodatnega leska. Če želiš kar najbolj poudariti barvo, preizkusi mat šminke brez leska. Z bleščečimi šminkami za ustnice boš videti bolj sveže in sočno. Da se bo šminka dlje obdržala na ustnicah, jih najprej obrobi in izpolni s svinčnikom za ustnice. Izpolnjevanje celotnih ustnic se priporoča tudi za vizualno povečevanje tankih ustnic.

Priberi tudi o: Novoletni makeup triki by @Ajda Sitar

Povezane teme: praznični make up, Zimski trendi, Zimski make up, Prekopiraj videz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 največjih zmot o make upu z Instagrama

Prinašamo ti 5 največjih zmot o ličenju, ki prihajajo naravnost z Instagrama....