Posnemaj videz: Eva Longoria

Nude manija


Prelepa razočarana gospodinja, ki že dalj časa spada med najseksipilnejše ženske v Holivudu, je lahko navdih mnogim rjavolaskam, ko gre za ličenje. Zelo spretno uporablja naravne odtenke, s katerimi zna privleči pozornost. V tej preobrazbi ima glavno vlogo njena šminka za ustnice. Šminka je v bež odtenku, ki daje določeno dozo „lahkotnosti“ celotnemu videzu. Ravno zaradi tega je popolna izbira za dnevno make-up varianto polno novih izzivov,  poslovnih razgovorov in seveda, nasmehov. Oči so nežno poudarjene z barvico, ličnice pa z rdečilom. Ta kombinacija barvice, rdečila in šminke lepo igralko naredi še lepšo.

Za ta videz vam priporočamo L'Oreal Paris Color Riche Privee šminko za ustnice. Odtenek, ki ga iščete, je, seveda, CP2 Eva.

Drama v objektivu


Latino dekleta so znana po svoji strasti. S svojo strastjo lahko nekoga ogrejejo, nekoga pa opečejo. Da bi ženska pokorila vse okoli sebe, mora vedeti, da se to naredi s pogledom. V tej preobrazbi so oči prelepe igralke v ospredju, saj so poudarjene z gostimi trepalnicami in črno barvico za oči. To je popolna izbira za večerni izhod in kar je najpomembnejše – ličenje ne traja dolgo časa. Vendar ne pozabite, da morate, ko želite poudariti oči in zapeljiv pogled, biti zelo natančne, da ne bi izgledale preveč grobo.

Da bi dosegle ta videz, uporabite neponovljivo L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber maskaro.

Lahkotnost obstoja


Tretja preobrazba, ki vam jo predstavljamo, je po našem mnenju ravno tista, ki igralko naredi edinstveno. Prelepa, strastna, a hkrati nežna ... Za ta videz Eva uporablja pazljivo izbrana senčila, ki dajo pogledu kanček topline in ustvarijo vizualno večje oči. Ta videz je idealna izbira za vse rjavolaske, ki jim je že dolgočasna uporaba črne barvice za oči, črnih senčil in ajlajnerja ter želijo probati nekaj drugačnega kot na primer rjava senčila. Pazljivo izbirajte odtenke in ne pozabite skombinirati barvo senčil z odtenki šmink za ustnice ter se zato izogibajte rdečemu in roza odtenku.

Da žarite kot Eva, uporabite idealno paleto senčil L'Oreal Paris Color Riche Quad - Velours Noir E5.

Več preberi: Posnemaj make up videz latino zapeljivke Eve Longorie

Povezane teme: maskara, senčila za oči , svečani make up , oči , šminka, ustnice, zvezde , večerni make up , dnevni make up , Prekopiraj videz

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Poletni trendi 2019: maslena koža je največji hit ličenja!

Na meniju svetovnih »make up« kuhinj se je znašla nova specialiteta, tako mehka, sočna in bleščeča, da se ji to poletje nihče ne bo mogel upreti...