Posnemaj videz igralke Shay Mitchell

Vsako dekle si želi blesteti, ko gre zvečer ven ali ko je na zmenku z moškim, ki ga želi osvojiti. Navdih lahko najdeš pri lepi igralki Shay Mitchell, zvezdi serije »Pretty Little Liars«, ki je hitro postala iskana v modnih in lepotnih krogih.

Mi ti prinašamo nekaj njenih najboljših beauty različic.

#1 Zemeljski toni


Zemeljski toni se bodo odlično vključili v te hladne jesenske dni. Rjavi in zlati odtenki bodo tvoje oči naredili zapeljive in glamurozne, prednost teh odtenkov pa je, da pristajajo vsem ženskam. Ne glede na svojo barvo las - pa naj bodo svetli, rjavi ali rdeči - z zemeljskimi toni ne moreš zgrešiti.

#2 Temne šminke


Temne šminke so upravičeno glavni lepotni dodatek številnih žensk po vsem svetu. Preostanek make upa naj ne bo preveč vpadljiv; oči poudari z zemeljskimi toni, na lica nanesi kar najmanj rdečila, ves poudarek pa nameni svojim ustnicam. A ne pozabi! Temna šminka ne prenese napak, zato pred nanosom naredi piling ustnic.

#3 Dnevni make up

Popoln dnevni make up videz ne sme biti preveč vpadljiv in preveč poudarjen. To ve tudi lepa Shay, ki je za dnevno podobo izbrala svetlo rjavo senčilo in ga dopolnila s črnim svinčnikom, ki je celotnemu looku dal dramatičen in izzivalen pridih. Naj tvoje ustnice zablestijo v naravnih odtenkih, posebno pozornost pa nameni obrvem, ki bodo izpopolnile celoten videz.

 

E•M•I•S•O•N ---> on my YouTube channel tmw!!! 😜

A photo posted by Shay Mitchell (@shaym) on


Priberi tudi o: 8 najboljših lepotnih nasvetov vseh časov: svetovne lepotice razkrivajo svoje najljubše lepotne nasvete! (prvi del)

Povezane teme: rdečilo za ustnice , zvezde , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolna vijolična šminka za tvoj ten

Dovolj je, da obvladaš le nekaj osnovnih pravil...