Posnemaj videz: Naliči oči kot Barbara Palvin

Prelepa brineta je vsekakor ena od naših priljubljenih top modelov, ki nas nenehno navdihuje s svojim šarmom in vselej popolnimi izdelki ter tehnikami ličenja oči, ki jih uporablja.

Sence

Čas je, da se poigraš s sencami. Barbara Palvin je dobro poznana po prelepih očeh, ki jih vedno dodatno poudari z ličili. Vse, kar potrebuješ, je mehka krtačka, s katero boš nanesla sence v odtenku, podobnem naravni barvi tvoje kože. Zatem v zunanji kot veke nanesi zlato senco, ki bo povzročila, da bo tvoj pogled deloval bolj odprto in bistrejše. Na spodnjo veko nanesi sence v barvi meda.

Črtalo

Črtalo je pogosto nezamenljiv del dnevnega ličenja prelepe rjavolaske. Njene veke krasijo nežne, tanke linije, ki dajejo svežino celotnemu videzu. Da bi takšno svežino dosegla tudi ti, predlagamo, da uporabiš L'Oréal Paris Super Liner za neoporečno linijo. Vrh aplikatorja je posebej oblikovan, da omogoča zarisovanje precizne linije v eni sami potezi.

Maskara

Zadnji korak do popolnega eye looka Barbare Palvin je nanašanje maskare, ki bo tvoje trepalnice naredila daljše in gostejše. Barbara pogosto izbere False Lash Superstar Xfiber maskaro, ki trepalnicam daje razkošen volumen. Njena krtačka loči vsako trepalnico posebej, pogledu pa daje neverjetno globino.

Preberi še: Nasveti za daljše in polnejše trepalnice

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris La Palette Nude

  • L'Oréal Paris La Palette Smoky

  • L'Oréal Paris Super Liner Ultra Precision Eyeliner

  • L'Oréal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

Povezane teme: maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ličila za slovesnosti: kako jih ohraniti na obrazu celo noč

Kakšna je možnost, da svečana ličila zdržijo cel dan in celo noč? Velika! Če le upoštevaš naše make up nasvete...