Posnemaj videz: Soo Joo Park

Kdo je Soo Joo Park?

 

A post shared by Soo Joo (@soojmooj) on


Znana lepotica je rojena v Seulu in je na modne steze stopila leta 2013. Takrat je debitirala v svetu mode in zelo hitro postala iskana manekenka, ne le zaradi svoje lepote temveč tudi svojega svobodnega duha, ki so ga takoj opazili.

Soo Joo Park je imela to čast, da je postala ljubljenka modnih kreatorjev Karla Lagerfelda in Toma Forda. Ravno tako je začela sodelovati na tednih mode z najbolj znanimi svetovnimi modnimi oblikovalci in se pojavljati v reklamnih kampanjah, o katerih mnoga dekleta iz sveta mode le sanjajo. Fendi in Oscar De La Renta sta le nekatera od znanih modnih blagovnih znamk, katerih priljubljen obraz je ravno lepa Korejka.

Edinstvena in svoja

 

A post shared by Soo Joo (@soojmooj) on


Seul in življenjski slog Kalifornije, kamor se je preselila s svojo družino, ko je bila stara le deset let, sta vplivala na njen stil. Le-ta ni navdušil samo znanih modnih oblikovalcev, temveč tudi predstavnike kozmetične hiše L'Oréal, ki ji je podelila naziv ambasadorke. Pravijo, da je glavni vzrok te odločitve njeno uspešno ravnotežje med eksperimentiranjem in minimalizmom.   

„L’ Oréal Paris predstavlja vse tisto, v kar verjamem tudi sama. L’ Oréal navdihuje in spodbuja ženske, da so vedno edinstvene in svoje“ – pravi dekle s platinasto blond barvo las in obrazom, ki si ga zapomnite.  

Navdihnjeni z njeno lepoto vam predlagamo, da ponovno odkrijete rdeče rdečilo za ustnice. Naličite svoje ustnice z rdečo šminko, tako kot Soo Joo, a zmanjšajte nanos preostalih ličil. Uporabljajte tekoči puder, ki bo prekril manjše pomanjkljivosti na vašem obrazu in drzno nosite rdečo šminko ob vsaki priložnosti.  

Več na: Barve, ki te opisujejo

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Pure Reds

  • L'Oréal Paris Color Riche Privee CP2 Eva

  • L'Oréal Paris Color Riche matte Plum Defile

  • L'Oréal Paris Color Riche matte Candy Silhouette

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , rdeča šminka , zvezde , L'Oréal ambasadorke, Soo Joo Park

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Paleta senčil za oči za celoten »make up«

Ko usvojiš osnovna pravila uporabe palete senčil na očeh, lahko preidemo k njenim drugim namenom, ki jih morda sploh nisi poznala...