Posnemaj videz: Thylane Blondeau

Mogoče vam ne bo posebej zanimivo, če vam povemo, da je Thylane Blondeau profesionalni model že 10 let. Vendar, če poudarimo, da gre za petnajsletnico, bodo mnogi zagotovo želeli zvedeti nekaj več o njej.

Thylane-Blondeau

S samo štirimi leti je hčerka francoskega nogometaša in francoske igralke vzburkala svetovno javnost, ko se je prvič prikazala na modni reviji Jean-Paul Gaultierja, nekaj let pozneje pa je krasila naslovno stran časopisa Vogue Enfants. Danes se samozavestno sprehaja po rdečem tepihu kanskega festivala in podrobnosti iz svojega življenja deli z več kot milijon sledilcev na Instagram profilu.

Na šele končanem tednu mode v Parizu, so profesionalni fotografi ovekovečili njeno make-up rutino, ki jo lahko posnemate s pomočjo naslednjih L'Oréal Paris izdelkov.

Infallible Total Cover Palette

Ta čarovnik v obliki palete za popravljanje nepopolnosti kože je kot ustvarjen za prvi korak pri nanašanju ličila. Gre za pet različnih kremastih korektorjev in vsaka barva je namenjena določenem problemu. Na primer, če se zelena priporoča za nevtraliziranje obrazne rdečice, so preostali štirje odtenki namenjeni prekrivanju temnih podočnjakov in mozoljev.

Infallible 24-H Matte

Thylane-Blondeau

Mogoče eno od najkoristnejših priporočil za mat učinek, ki ga ponuja L'Oreal Paris delavnica. Ta tekoči puder omogoča obstojnejše matiranje obraza in je zelo učinkovit pri make-up rutini oseb z mastno kožo. Po svoji strukturi je lahek, zaradi česa ga ima Thylane Blondeau vedno v svojem neseserju.

False Lash Superstar X Fiber

Thylane-Blondeau

Za kar se da naravni, mladostniški videz potrebujete le dobro maskaro, ki povečuje volumen in vam uporaba umetnih trepalnic ne bo več potrebna. Najboljši prijatelj te strategije pri ličenju je inovativna različica z vlakni, ki učinkovito ločuje vaše trepalnice in katere formula preprečuje ustvarjanje nezaželenih grudic.

Infallible Blush Paint Palette

Thylane-Blondeau

Blagovna znamka L'Oreal Paris vedno z veseljem predstavlja edinstvene izdelke, a je še posebej ponosen na svojo Infallible Blush Paint Palette. Obstaja v dveh različicah s petimi odtenki. Mlada Francozinja je izbrala odtenek 01 Pink za bolj nevtralen videz.

Preberi več: Pet načinov do mlajšega videza v 5-minutah

Povezane teme: maskara, oči , tekoči puder , ustnice, zvezde , Prekopiraj videz, rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zakaj moraš preizkusiti sijoče barvilo za ustnice Candy Slick Glowy Lip Color

Če se ti tekstura šminke zdi premočna, sijaj pa premalo intenziven, je to barvilo kot nalašč zate, saj ti lahko zagotovi točno to, kar potrebuješ...