Postani mojstrica 'zabrisovanja'

Še me se včasih čudimo, kako jim uspe popolnoma vmešati senčilo in ustvariti nepozaben videz. Nekatere lepotne vrline nas spremljajo že od samega začetka, spet druge pa se lahko z nekaj truda priučimo.

Zabrisovanje je ena izmed njih in ker predstavlja pomemben del številnih lepotnih videzov je prav, da se ga priučiš tudi ti.

Zabrisovanje senčila za oči


Ob nešteti izbiri senčil se nam lahko prav hitro zgodi, da izberemo napačno pot. Prav zato je ključ do uspeha v zabrisovanju, saj slednje naredi veliko razliko med običajnim črnim očesom in neverjetnimi zadimljenimi očmi.

Pri tem se moraš dobro seznaniti z obliko svojih oči, poleg tega pa ti predlagamo tudi, da nikakor ne prenehaš. Ko že misliš, da si končala z zabrisovanjem, še nekajkrat zamahni s čopičom.

Zabrisovanje rdečila


Rožnata lička osvajajo svet, vendar pa je za njihov pravilen izgled potrebna tudi prava tehnika. Za uspeh uporabi mehek čopič, s katerim je uspešen nanos skoraj zagotovljen. Največji delež rdečila obdrži v predelu, kjer nastane okroglina kadar se skremžiš.

Zabrisovanje podlage


Ta je ključna za celotni lepotni videz. Že en sam napačen korak lahko usodno vpliva na tvoj make up videz.

Prav zato nikoli ne pozabi podlage zabrisati v lasišče, saj boš le tako prikrila sledi in robove. Prav tako nikoli ne pozabi tudi na vrat, da ne bo tvoj obraz povsem drugačne barve kot pa preostala koža.

Konturing

Lepotni trend, ki je zavzel svet. Vse od vpadljivih lic do povsem naravnega videza. Ključ do naravnega videza se skriva prav v zabrisovanju.

Preberi še: Kako izbrati prave odtenke za konturiranje?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Sculpt Contour Palette

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette

Povezane teme: oči , tekoči puder , konturiranje, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj nas čaka na sceni ličenja to zimo: II del

Izredno učinkovito in tudi malo strašljivo, vsekakor pa originalno in prava osvežitev scene ličenja...