Potrebuješ le 3 minute in 3 izdelke: preproste zvijače za nude videz, ki nikoli ne gre iz mode

Nevtralen, umirjen, naraven in enostaven – nude look je vedno aktualen, v trendu in je idealen za dnevne različice. Ta videz je med mnogimi damami tako priljubljen ravno zato, ker lahko v samo nekaj minutah prikriješ pomanjkljivosti, vdahneš obrazu svežino in si videti negovana in urejena.

#1 Puder v kamnu

 

Shot a fun tutorial today with @makeupbymario using only drug store products on my app! Link in bio

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Vse, kar potrebuješ, da zablestiš v le nekaj potezah, so puder v kamnu, maskara in bronzer. Z nežnimi potezami čopiča nanesi na obraz puder, zaključni korak za bronasto polt pa je seveda bronzer. Uporabi to enostavno zvijačo, ki ti bo ob minimalni količini ličil dala idealen look, zaradi katerega bo tvoj obraz ves dan videti brezhibno.

#2 Maskara

 

Shot a fun tutorial today with @makeupbymario using only drug store products on my app! Link in bio

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Če se želiš izogniti pudru v kamnu, se zateci k drugi možnosti in male nepravilnosti na obrazu prekrij s korektorjem. Maskara je neizogibna, na ustnice pa nanesi šminko v enem od številnih nude odtenkov, ki so obvezni tudi to jesen.

#3 Rdečilo za lica

Bronzer lahko zamenjaš z rdečilom v rožnati ali marelični barvi, če raje nosiš takšne odtenke. Poleg tega, da boš svojemu obrazu vdahnila svežino, boš videti tudi naravno in kot da sploh ne bi bila naličena.

Priberi tudi o: Jesenski trend ličenja: poudarjena naravna lepota

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se