Pozor, diva: Beyonce predstavlja ulični slog sezone, make up, ki spada zraven, pa je pravi izziv (FOTO)

Mnogi verjamejo, da sta jesen in zima najbolj prizanesljiva letna časa, ko gre za modo. Večino kombinacij oblačil (kamor štejemo tudi tiste najobičajnejše) lahko dodatno začinimo že samo tako, da se ogrnemo z izrazno jakno ali plaščem! Vsak dan nam je na voljo tudi široka paleta precej prepričljive obutve.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Pa vendar nam Beyonce ki je v samem vrhu seznama najbolje oblečenih ljudi, pošilja izredno močno sporočilo, ki so ga sprejele dame po vsem svetu. Najprej je treba povedati, da je to divo za na rdečo preprogo in nastope dolga leta oblačila njena mati Tina Knowles. Zato zdaj sama točno ve, kateri materiali (pa tudi velikosti) ji najbolje pristajajo.Pri odločanju za popolno kombinacijo #coldweather oblačil torej ne odstopaj od svoje velikostne številke. Stvari, kot so jopice, majice s kapuco, puliji, jakne, kaj šele plašči ... Če niso v tvoji velikosti in želiš s prevelikimi kosi doseči sproščen, neformalen videz, boš videti, kot da si ravnokar vstala iz postelje, saj bodo vse plasti očitno visele s tebe. Tisto, kar te najbolj ščiti (plašč), nosi izključno v svoji velikosti, druge stvari pa lahko kukajo izpod njega, kar je danes zelo šik.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Oblačila iz naravnih materialov niso nikoli napačna izbira. V tvoji številki, ne glede na to, ali imaš manekensko postavo ali pa si punca z oblinami, bodo zadetek v polno. Dajala boš vtis negovane ženske, ki ve, kaj ji pristaja, in ki se znajde v vsaki situaciji.

 

Watch 6 Inch (live from TIDAL X: 10/15) on Beyonce.TIDAL.com

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on


Kakor koli že, gospa Carter prinaša nov trend: krzno, krzno povsod! Naj gre za detajle ali pa samostojne kose oblačil, po izidu svojega zadnjega albuma »Lemonade« je Beyonce izbrala krzno tudi za fotografijo na naslovnici!

Krzno je že od nekdaj bilo znak prestiža in mnoge enostavne »zimske« kombinacije lahko pretvori v izvrstne oblačilne variante. Še zlasti, če se odločiš za enobarvno kombinacijo, bo en sam krznen detajl zagotovo povzdignil takšen videz na povsem drugačno in zanimivejšo raven.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Za poseben pečat ob topli krzneni opravi nanesi malce mat pudra, poudari oči, nanesi dvojno plast maskare in izberi svojo najljubšo temno rdečo šminko. Ne boš ostala neopažena, enako kot diva Beyonce, ki postavlja trende povsod, kjer se pojavi.

Priberi tudi o: Popolna kombinacija glamurja in urbanosti: jesenski trendi ličenja prinašajo novosti, ki jih bomo oboževale

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se