Prava modna mrha!

Manja se je skupaj s pevko Senidah udeležila modne revije na Ljubljanskem tednu mode, kjer je svoje kreacije predstavil Matic Veler. Modno usklajeni dekleti stavzorec kombinirali na povsem različna načina. Pevka skupine Muff se je odločila za »nude« salonarje in bel zgornji del, medtem, ko je manja obleko nadgradila s črnimi dodatki in suknjičem. Manja si je za to priložnost omislila »wet look« pričesko počesano nazaj, ustnice obarvala v nežno rdeče tone, rahlo zasenčila oči ter nanesla kanček bronzerja na ličnice.

 

A photo posted by Manja Plesnar (@manjaplesnar) on

 

Prihajajo številni trendi barvanja nohtov za letošnjo pomladansko sezono, vendar se Manja od klasične bordo barve ne more posloviti. Kar nekajkrat je namreč na svojem profilu objavila svoje rdeče nohtke, ki so zanjo očitno obvezen del garderobe.

 

A photo posted by Manja Plesnar (@manjaplesnar) on

 

Manja obožuje vse barve, vendar se v njeni omari znajde največ kosov v klasični črnini. Kot je nekoč izjavila se sicer v barve odene primerno letnemu času, vendar pa jo vse pogosteje srečujemo v rdečih, črnih in belih kosih..ki jih nadgradi s kakšnim norim barvnim presenečenjem. Morda pa bo s poletjem njena garderoba oživela, saj takrat predvsem rada poseže po svetlih in nežnih tonih.

 

A photo posted by Manja Plesnar (@manjaplesnar) on

Povezane teme: make up , zvezde , večerni make up , dnevni make up , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kako izbrati bronzer glede na ton in podton kože

Ob izbiri kateregakoli kozmetičnega izdelka moraš biti pozorna na ton in podton svoje kože, saj morajo proizvodi ustrezati obema. Nič drugače ni pri i...