Prava šminka za modrooka dekleta

So tudi tvoje oči v barvi morja? Ali pa v barvi jasnega neba? Modrooke lepotičke imajo na voljo nekaj odličnih možnosti za izbiro šminke. Barva las pri tem ne igra velike vloge, seveda pa je pri vsem skupaj dobrodošla tudi velika mera eksperimentiranja.

Rožnati toni

Dekletom z modrimi očmi zelo pristajajo rožnati toni. Vse ob pastelno rožnatih do barve maline.Zelo priljubljena je tudi barva rožnate vrtnice, ki se ujema z modrimi očmi. Izbiraš lahko med številnimi možnostmi, preizkusi bleščeče in mate odtenke v globokih rožnatih tonih ali pa šminko v odtenku žvečilnega gumija. Všeč ti bo morda tudi umazano rožnata barva, lahko pa se podaš v bolj vijoličaste vode. Poskusi nežno barvo slive, ki bo ustvarila zanimivo kombinacijo s tvojo barvo oči.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Morda ti bodo všeč tudi koralni odtenki z rožnatimi podtoni, izogibaj se le tistim bolj oranžastim. Prav za vsako žensko obstaja pravi rdečkasti odtenek rdečila za ustnice, tudi za modrooke. Če iščeš dramatičnost jo boš našla v rdeči šminki z modrimi podtoni, vendar bodo pozorna, da v tem primeru ne pretiravaš s preostalim make upom.

 

Priberi tudi o: 5 nasvetov za nanašanje maskare

Povezane teme: make up , oči , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Trajno ličenje ustnic: za ali proti

Čeprav trajno ličenje ustnic neredko označujejo za modno muho, gre v resnici za enega od načinov, s katerim korigiramo nepopolnosti in jih naredimo ma...