Prave dame

Na slovenski časopisni sceni je zasijala nova revija, Lady. No, lahko bi rekli, da so na uredništvu obudili staro znanko slovenske družabne scene, s katero bodo poskrbeli, da vam med poletnimi počitnicami ne bo dolgčas. Priljubljeno revijo, ki ji ni para pa so veselo pozdravile tudi nekatere slovenske zvezdnice, spet druge so navdušeno spremljale tiskovno konferenco na kateri so z veseljem pozdravile staro znanko.

 

Med povabljenci smo opazili novinarko POP IN-a, Anjo Komučar. Simpatična novinarka je navdušila z bogato figo in preprosto belo oblekico, ki jo je dopolnila s preprostimi »strappy« sandali. S preprostim in naravnim make upom pa je Anja še dodatno poudarila svojo pravo lepoto. Več kot odličen stajling za dopoldansko druženje ob kozarčku penine.

 

A photo posted by Anja Komučar (@anjakomucar) on

 

Pri konkurenci pa stavijo na Ulo Furlan, ki je tokrat zažigala v dolgi obleki z zanimivim etno potiskom. Svoj videz je dopolnila s rjavim pasom in preprosto spuščeno pričesko, kakršne nismo vajeni. Obvezna oprema: Nasmeh!

Povezane teme: make up , svečani make up , zvezde

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Pomlad je pravi čas, da zasiješ: bleščice za oči so dobile okrepitev!

Težka in slojevita ličila so rezervirana za gledališke igralce, naraven videz, sijaj in vedrina pa zate in ulice tvojega sončnega mesta. Bleščice za o...