Pravi čarovniški make up za noč čarovnic

Bliža se prav posebna noč, ko v izrezljanih bučah prižgemo svečke, si nadenemo ogrinjala in v kleteh poiščemo metle ter se skupaj s prijateljicami podamo v noč. No, ni vse čisto tako, zato pa bo tudi letošnjo noč čarovnic brez dvoma zaznamoval lep šopek zabav, na katerih ne smeš manjkati tudi ti.

Prav zato ti v spodnjih vrsticah ponujamo nekaj odličnih nasvetov za zelo drzne in tiste malo manj.

Rdeča bomba


Senčke obarvaj v različne odtenke rdeče, poleg veke in gube pa nekaj senčila nanesi tudi na spodnjo veko, medtem ko je bistvo prav v sencah. Tam rdeče senčilo pomešaj z vijoličastim za bolj sofisticiran učinek in dobro zamešaj. Ustnice tako ohrani v nekoliko nežnejših odtenkih, medtem ko poskrbi za dobro prekrivnost kože, da tvoja lička ob vročih temperaturah prav tako ne bodo dobila preveč rdečkastega sijaja.

Mrežasta maska


Če bi želela ustvariti nekoliko skrivnosten videz, potem uporabi Infallible Lacquer Liner ter z njegovo pomočjo izriši masko na obrazu, najprej si pomagaj le s pikicami, s katerimi boš določila natančno simetrično obliko, potem pa vse skupaj zapolni z mrežo.

Ledena kraljica


Za tovrsten make up boš potrebovala mrežico. Slednjo naneseš na kožo in prazne prostorčke obarvaš z izbranimi modrimi senčili za konček pa dodaš še srebrnega. Posenči tudi oči, na obe veki nanesi nekaj bleščeče modrega senčila ter dodaj maskaro v modri barvi. Ne pozabi niti na črtico nad očesom. Ker bo že sam make up dovolj izstopal, je dovolj, da ustnice obarvaš v ledeno belo ali nude odtenke.

Šminka v nenavadnih odtenkih


Nekoliko manj drzna dekleta pa se lahko osredotočijo le na šminko v nenavadnih odtenkih. Za noč čarovnic je kot nalašč tudi črna šminka, vendar pa bodi pozorna pri nanosu. Ne pozabi pred tem nanesti primerja in občrtati ustnic, da bo ličilo ves večer obstalo na svojem mestu.

Preberite še: Ko se srečata ličenje in umetnost: preobrazbe na Instagramu

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...