Pravila kompaktnega pudra

Kompaktni puder je naš redni spremljevalec pri ličenju, najsi gre ob vsakodnevni uporabi ali pa za bolj posebne priložnosti. Poskrbi, da podlaga ostane na mestu, zakrije nepravilnosti ter ustvari čudovit naraven videz kože. Kljub temu pa vse le ni tako preprosto.

Ali tudi ti spadaš med tiste, ki  delajo spodaj omenjene napake? Nam so nekatere izmed njih dodobra odprle oči.

Vlaženje


Pred samim nanosom pudra je potrebno obraz dodobra navlažiti. Le tako lahko poskrbimo, da suha koža ne bo kazila našega videza, saj je lahko dobro vidna tudi pod močnim nanosom pudra.

Kožo še pred nanosom kreme tudi dobro očisti, saj je pomembno, da iz nje odstraniš ves odvečen puder.

Suhi puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Suhi puder nanesi na T predel, ki je pogosto zelo masten, medtem ko se skušaj izogibati zunanjim predelom, ki pogosto niso tako problematični, so pa sicer dosti bolj podvrženi suhi koži.  

Kako ga nanesti

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za nanos lahko uporabljaš tako čopič kot tudi gobico. Če se odločiš za gobico, je pomembno, da najprej naneseš produkt, potem pa ga s krožnimi gibi razneseš še po preostalih predelih obraza.

Kompaktni puder nanesi tudi na vrat in dekolte, saj lahko drugače tvoj obraz zasije v povsem drugačni barvi kot pa preostali razkriti deli telesa.

Pudra ne shranjuj v kopalnici, kjer je prisotne veliko vlage. Shrani ga v hladnem in suhem prostoru, saj lahko vlaga uniči sam izdelek in vpliva na odtenek.

Preberi še: Kako do popolne podlage by Ajda Sitar (VIDEO)

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Matte Powder

Povezane teme: puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...