Pravilna nega obraza po sončenju

Kljub blagodejnemu učinku morske vode in sončne energije pa so v poletnih mesecih zaradi izpostavljenosti zunanjim dejavnikom na udaru tako naši lasje, kot tudi koža. Slednja zaradi visokih temperatur pogosto izgubi veliko vode, zato je dobrodošlo, da jo temu primerno nahranimo.

Vlaženje


Izguba vode je eden izmed najpogostejših problemov, ki nas lahko doleti na visokih poletnih temperaturah. Prav zato je pomembno, da svoje telo osvežimo z vodo, tako od zunaj kot tudi znotraj.

Za svojo telo poskrbi z zadostnimi količinami vode, svojo kožo pa nahrani s primernimi izdelki, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavijo gubice in linije na koži. Na nego ne pozabit niti med ležanjem na plaži, tako svojo kožo primerno zaščiti s kremo z zaščitnim faktorjem.

Morska voda izsuši našo kožo, zato obraz takoj po prihodu iz morja splakni s čisto vodo, prav tako pomembna pa je tudi nega pred in po izpostavljanju soncu.

Očisti kožo


Po prihodu s plaže tako svojo kožo temeljito očisti, saj se skozi dan na njej naberejo številne nečistoče in maščobe, izločanje katerih visoke temperature le še povečujejo. Za čiščenje uporabi L'Oréal Paris Pure Clay gele za čiščenje, ki se prilagajajo vsakemu tipu kože in temeljito očistijo naš obraz nečistoč.

Na očiščeno kožo potem nanesi dobro vlažilno kremo, ki bo tvoj obraz po dnevu na plaži vnovič nahranila.

Preberi še: Multimasking po tvoji meri

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

Povezane teme: nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

5 nasvetov, kako se izogniti razmazanemu senčilu

Ličenje oči je zelo občutljiv proces in ličila, ki jih nanašamo na oči, se najlažje razmažejo...