Pravilni nanos tekočega korektorja

Tekoči korektor je daleč najbolj priročni lepotni pripomoček, ki smo ga na svoji poti uspele srečati. Ne le, da je kot nalašč za več vrst tipov kože, z izjemo zelo suhe. Je zelo enostaven za uporabo in nanos, kot nalašč za prekrivanje nepravilnosti in ne zapira lojnic, poleg tega pa se lahko dokončno znebiš t.i. 'cakey' videza. Spadaš torej med tiste, ki so v vseh teh letih že postale prave mojstrice tekočega korektorja? Četudi te zbudimo sredi noči, bi nam znala pravilno našteti vse korake do popolnega videza in obstojnega korektorja?

Ne glede na tip korektorja je prav, da sami pripravi na nanos posvetimo zadosti pozornosti, saj lahko še tako majhen detajl popolnoma uniči naš make up. Poznaš te štiri korake?

1# korak


Na umit obraz nanesi vlažilno kremo, ne izpusti niti področja pod očmi. Četudi je tvoja koža mastna, izberi lahkotno vlažilno sredstvo, ki bo negovalo tvojo kožo.

2# korak

Nekatera dekleta najraje najprej nanesejo korektor, spet druga podlago. Izbiro prepuščamo tebi, čeprav držimo pesti, da najprej uporabiš korektor, potem pa čezenj podlago ter s tem še dodatno prekriješ robove korektorja.

3#korak

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Korektor s prstom tapkaš na mesto, ki ga želiš prekriti. Lahko uporabiš tudi gobico ali čopič. Ne pozabi nato zabrisati linij, ki jih korektor pusti na koži.

4#korak

Zaključi z nanosom lahkega pudra v prahu, ki bo poskrbel za obstojnost. Korektor z mat zaključkom ne potrebuje še dodatne plasti pudra, saj lahko deluje izsušeno.

Preberite še: Primerjava kompaktnih pudrov: Infaillible in True Match

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

  • L'Oréal Paris True Match

Povezane teme: tekoči puder , puder, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Festival v Cannesu: Rdeče stopnice skozi zgodovino

Rdeča preproga, ki se vsakega maja pedantno spušča z vrha slavnega stopnišča, je mesto, kjer se postavlja modna in lepotna pravila...