Praznična manikira

Bližajo se nam najlepši prazniki v letu in čas, ko olepšamo stanovanje, okrasimo jelko, prižgemo lučke in iz omar potegnemo najtoplejše trendi puloverje z zimskimi motivi. Poleg vzorcev z motivi snežink in severnih jelenov, ki jih nosimo na oblačilih, je zdaj pravi čas, da te motive preslikamo tudi na nohte.

Na internetu najdeš številne vodnike, s pomočjo katerih se lahko naučiš, kako na svoje nohte narisati praznične motive in jih vključiti v celoten videz.


Poleg prekrasnih motivov, ki bodo povzdignili celotno kombinacijo, v decembru prevladuje rdeča barva laka za nohte. Kot pravi predstavnik klasike se rdeč lak odlično ujema z vsako kombinacijo oblačil.

Praznično vzdušje prinašajo tudi bleščice.  Izbereš lahko zlat ali srebrn lak z bleščicami, ki jih na noht naneseš s tapkanjem čopiča po nohtu.

Običajno lakiranje nohtov ni zapleten postopek, za praznično manikiro pa boš potrebovala malo več spretnosti in natančnosti. Prazniki so že skoraj tu, zato bo treba malce pohiteti z vajo, kajne? :)

Priberi tudi o: Kako pravilno nanesti lak za nohte v 4 korakih

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se