Praznična manikura by @Ajdas

Pa vendar, prav vsako praznično obdobje v decembru v meni prebudi nekoliko drugačne lepotne izbire. Letos mi je še posebej pri srcu rdeča – tako na ustnicah kot tudi nohtih. Navsezadnje je prav rdeča barva božiča in tudi barva ljubezni. Prav zato jo bom letos z veseljem nosila v obliki laka za nohte L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile. Nemalokrat sem omenila, da so prav ti laki za nohte moji najljubši.

Praznična manikura

Njihova pigmentacija je vrhunska (večinoma zadostuje že ena sama plast), nanašajo se izredno enostavno, na nohtih pa zdržijo najdlje od vseh lakov za nohte, vsaj pri meni. Čeprav ostajam pri klasični rdeči, bom ta božič vseeno nosila nekoliko drugačno manikuro…

Praznična manikura

Rdeč lak za nohte kot popolna osnova za praznično manikuro.

Kot osnovo za to manikuro sem vzela rdeč lak za nohte L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile v odtenku 554 Carmin Parisien. Najlepša rdeča, kar jih lahko najdeš, se nanaša izredno lepo. Za takšen videz, kot ga vidite na fotografijah, pa je potrebna ena sama plast! Z rdečo sem torej nalakirala vse nohte.

praznična manikura

Bel lak za nohte kot dodatek, ki naredi manikuro unikatno.

Izbrala sem 4 nohte, na katere sem nanesla s pomočjo štampiljke še zimski vzorec – snežinko. Iz izkušenj vam povem, da je dober lak, ki je dovolj pigmentiran za »stemping« zelo težko najti v naših drogerijah.

Poslikava nohtov terja izredno kvaliteto laka, sicer je končni videz vse prej kot lep. Največjo težavo povzročajo običajno prav beli odtenki, a L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile v odtenku 112 Blanc De Lune svoje delo opravi fenomenalno. Snežinke na mojih nohtih bodo dopolnile moj videz in tako moje nohte naredile še toliko bolj zanimive.

Priberi tudi o: Decembrske zabave: kdaj izbrati “nude” in kdaj rdečo šminko by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile 554 Carmin Parisien

  • L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis A L'Huile 112 Blanc De Lune

Povezane teme: Bleščice, Novoletni make up, Zimski trendi, Zimski make up

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Uživa na Tajskem!

Svetlolasa lepotička Tjaša Kokalj te dni uživa na prečudovitih peščenih plažah Tajske, kjer sta skupaj z možem Klemnom preživela tudi božične praznike...