Prednosti maskare z vlakni

Vsi dobro vemo, kako pomembna so vlakna za organizem in s tem tudi za lepoto. Kozmetična industrija, ki nas nenehno navdušuje s svojimi novostmi, je v zadnjih letih začela več pozornosti namenjati vlaknom in jih vse več uporablja pri izdelavi izdelkov, ki so namenjeni ženskam. Tako so vlakna postala sestavni del inovativnih maskar, ki lahko zadovoljijo današnja, zahtevna, dekleta.

Popolni trio 


Dolžina, gostota in zavihanost trepalnic so trije vidni znaki zdravih trepalnic. Maskara z vlakni vam zagotavlja popolne dolge in goste trepalnice. Najpomembnejša pa je njena tekstura, saj nima škodljivega vpliva na koren trepalnic, celo tudi po njenem celodnevnem nošenju.  

Mega videz


Ena od številnih prednosti maskare z vlakni je ta, da lahko z njeno pomočjo dosežete učinek umetnih trepalnic. Vlakna se oprimejo trepalnic in jih pri tem naredijo bolj goste ter vidno daljše. Na ta način poudarijo oči in ustvarijo privlačnejši pogled.  

Dodatna zaščita

Vsekakor morate vedeti, da maskara z vlakni neguje trepalnice na nežen način. Maskara je izdelek, ki dolgo ostaja na očeh in se zelo težko odstrani. Zato je maskara z vlakni odlična izbira, saj, poleg tega da daje trepalnicam edinstven videz, jih tudi neguje.

Priporočamo vam 

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Po dolgem iskanju in preizkušanju številnih izdelkov, ki nam jih velike kozmetične hiše priporočajo, smo prepričane, da smo našle popolno maskaro z vlakni. Vsebuje vse, kar potrebujete – potrjeno kvaliteto priljubljene blagovne znamke, cenovno dostopnost in enostavno ter hitro nanašanje. Verjetno že veste, o kateri maskari govorimo – novi L'Oréal False Lash Superstar X Fiber maskari! Trepalnicam daje obliko, dolžino, zavihanost in dodatni volumen! Definitivno najboljša izbira za zapeljiv pogled.

Več na: Kako do super gostih in dolgih trepalnic z maskaro, ki je drugačna? by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Superstar X Fiber Black Mascara

Povezane teme: maskara, oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Barvica ali tuš za veke?

Sedaj pa vprašanje vseh vprašanj: barvica ali tuš za veke? Če nisi prepričana, kaj ti bolj ustreza, ti bomo poskusili pomagati...