Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

Oblikovanje obrvi nikdar ni bila lahka naloga, še posebej, če si poslušno sledila trendom iz preteklosti, ki so narekovali tanke obrvi, in zaradi tega še danes niso goste, kot bi si želela, čeprav jih že lep čas vztrajno puščaš rasti. Kdo si je lahko predstavljal, da bo ta trend nekoč izumrl in bo na modnih brveh ter v lepotnem svetu zavladala povsem druga, mnogim najljubša moda – čim bolj naravne in zmršene obrvi.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

Dobro je, da poznaš vse možne načine, s katerimi svojo napako iz preteklosti lahko pretvoriš v enega največjih adutov. Pri tem ne mislimo le na popularne tehnike zarisovanja obrvi, npr. »micro blading«, »micro feathering« in druge, ki pomenijo tveganje potrošenega denarja in neuspelih poskusov, pač pa nekaj povsem drugega. Zate smo pripravili seznam najboljših svinčnikov za obrvi, na katerem izberi prav tistega, ki ustreza tebi.

1. L’Oreal Paris Brow Artist Micro Tattoo svinčnik za obrvi

Čim se pojavi neka nova tehnika zarisovanja obrvi, strokovnjaki ličenja že ustvarjajo nove izdelke, navdihnjene z njo. Svinčnik za obrvi Micro Tattoo se zgleduje pri »micro blading« tehniki zarisovanja obrvi, zato njegov vrh spominja na napravico iz salonov, kjer to tehniko izvajajo, in je precej drugačen od običajnih oblik svinčnika za obrvi.

V udobju lastnega doma torej lahko za precej manj denarja uspešno in natančno zarišeš dlačice točno tam, kjer manjkajo, ter povečaš gostoto tvojih obrvi, da bodo videti naravne in čokate. Obstojnost svinčnika za obrvi Brow Artist Micro Tattoo je prav tako odlična, saj traja kar do 24 ur.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

2. Maybelline New York Total Temptation svinčnik za obrvi

Če želiš samo nekoliko poudariti obliko ali odtenek obrvi, potem je pudrasto-kremna formula svinčnika za obrvi Total Temptatipon kot nalašč za tebe. S pomočjo preciznega aplikatorja boš brez vsakršnih težav nanesla to bogato pigmentirano kremno in pudrasto formulo, s pomočjo izredno mehkega glavnička na drugi strani pa boš obrvi narahlo razčesala in pigmente svinčnika za obrvi Total Tempation razporedila enakomerno, točno na mesta, kamor želiš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

3. NYX Professional Makeup Fill And Fluff svinčnik za obrvi

Kdo pravi, da je mogoče niansirati oz. senčiti le tekoči puder in senčila za oči? S pomočjo svinčnika za definiranje obrvi Fill And Fluff boš svoje obrvi lahko niansirala prav tako, kot si želiš. Zahvaljujoč pomadi na voščeni osnovi, ki se nahaja na eni strani svinčnika in s katero boš lahko zarisala tako tanjše kot debelejše linije, ter mini ovalnemu čopiču na drugi strani, s katerim boš vse skupaj lahko lepo zabrisala, boš uspešno kreirala naraven videz svojih obrvi.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

4. YSl Couture Brow Slim svinčnik za obrvi

Če potrebuješ posebej tanek svinčnik za obrvi, da bi z njim zapolnila drobne luknjice v svojih naravnih obrveh ali le te precizno oblikovala, to z neverjetno natančnostjo lahko narediš s svinčnikom Brow Slim. Njegov vrh meri neverjetnih 1,5 mm, zanj ne potrebuješ šilčka, zato pa lahko z eno samo potezo zarišeš dlake, ki bodo povsem spominjale na tvoje naravne neukrotljive obrvi. Poleg ultra tankega vrha in preciznosti nanašanja je prednost svinčnika za obrvi Brow Slim tudi v njegovi formuli, ki se ne razmaže, traja cel dan in je vodoodporna.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

5. Lancôme Monsieur Big Brow svinčnik za obrvi

Kot že ime izdelka pove, če si želiš debelejše in opaznejše obrvi, je Monsieur Big Brow izdelek, s katerim boš to lahko dosegla. Ta svinčnik za obrvi ima na eni strani barvilo, ki ga boš lahko nanesla v eni sami potezi, na drugi pa cofast čopič za zabrisovanje, s katerim boš to kremno formulo lahko enakomerno niansirala. Pri tem svinčniku za oči je super to, da ustvarja videz polnejših obrvi, in takoj po nanosu.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

6. Maybelline New York Brow Satin Duo svinčnik za obrvi

Pravi WOW učinek je mogoče doseči z izdelkom Brown Satin Duo, s katerim lahko oblikuješ in osenčiš obrvi ter jim zagotoviš želeno intenzivnost. Ena stran svinčnika za obrvi Brow Satin Duo vsebuje vosek, s katerim boš svoje obrvi lahko oblikovala po lastnem navdihu, na drugi strani pa je čopič s pudrom, ki ti bo pomagal doseči intenzivnost barve svinčnika za obrvi, ki si jo želiš.

Predstavljamo najboljše svinčnike za obrvi

Za kateri svinčnik za obrvi bi rekla, da je najbolj uporaben? Sporoči nam v komentarjih!

Preberi še: NOVO: Bambi Eye False Lash maskara za razprt pogled v trenutku

Za ta videz priporočamo

 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Blonde

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Total Temptation Brow Definer Deep Brown

  Takojšnje naročilo
 • NYX Professional Makeup Fill And Fluff

  Takojšnje naročilo
 • YSL Couture Brow Slim

  Takojšnje naročilo
 • Lancôme Monsieur Big Brow

  Takojšnje naročilo
 • L'Oréal Paris Micro Tattoo Brow Artist Brunette

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline New York Total Temptation Soft Brown

  Takojšnje naročilo
 • Maybelline Maybelline New York Brow Satin Duo Liner

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: oči , obrvi, Maybelline New York , L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, YSL, Lancôme, NYX

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusi čiščenje obraza z izdelki, obogatenimi s hialuronom

Redno in ustrezno čiščenje obraza je pravi način, da s kože izmijemo vse nečistoče, odmašimo zamašene pore in odstranimo višek sebuma oz. maščobe...