Prekrasne tudi v nosečnosti: tako se najlepše ženske sveta negujejo v nosečnosti

Slavnim igralkam in modelom uspeva nekaj, kar ima večina žensk za nemogoče: Tudi v nosečnosti, s presežkom kilogramov in otečenimi stopali blestijo na rdeči preprogi in se ponosno sprehajajo v visokih petah. Še več kot to, zdijo se nam še lepše! V čem je njihova skrivnost?

Značilni nosečniški sij igra pri damah, ki nas z vsakim svojim javnim nastopom med nosečnostjo navdušujejo, pomembno vlogo. Vendar pa vseeno ni edini dejavnik, ki vpliva na njihovo lepoto, zato smo raziskali, kaj vse slavne lepotice počnejo drugače, medtem ko pričakujejo dojenčke ...

Ko se je pred kratkim v javnosti pojavila z nosečniškim trebuščkom, je Megan Fox je presenetila vse, javnost pa je bila še bolj presenečena, ko so paparaci lepo igralko slikali tudi v bikiniju – mati dveh dečkov je v visoki nosečnosti videti zapeljiva tudi na plaži.

Foxova je znana kot dama, ki ne skriva svojih lepotnih zvijač in jih rada deli s svojimi oboževalkami. Ena njenih najzanimivejših skrivnosti je, da izdelkom za nego suhe in razpokane kože primeša olje iz grozdnih pešk (mešanica, ki jo uporablja, vsebuje dve tretjini olja in eno tretjino preparata za nego kože).

Sicer pa Megan spada med slavne dame, ki so povsem nore na tretmaje obraza, zato jo paparaci pred javnimi nastopi neredko opazijo v katerem od kozmetičnih salonov.

»Obožujem tiste nore tretmaje s placento in kisikom,« je igralka odkrila ob neki priložnosti. »Niso poceni, a kožo uspejo zares ‘oživiti’ in zdi se vam, da se počutite bolj sveže.«

 

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on


Doutzen Kroes, ena najlepših žensk na svetu, je ponosna mamica dveh otrok, spada pa v vrsto lepotic, ki so jemale dih tudi, ko so svoje malčke nosile v trebuhu. Njene skrivnosti so dokaj enostavne: dneva nikoli na začne brez L’Orealovega gela za umivanje Skin Perfection in dnevne kreme Age Perfect Cell Renew.

 

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


A kako je lahko njeno telo enako pripravljeno na fotografiranje tudi potem, ko je na svet prinesla dva otročička? Kar zadeva nego telesa, dan za lepo Doutzen nikoli ne mine brez organskih olj za masažo in losjona na osnovi kokosa, ki je vsem nosečnicam znan kot popolna preventiva pred strijami.

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se