Prelepe neveste

Modna mrha Manja Stević se je v poletnih mesecih poročila s svojim dragim Daliborjem. Na intimno slavje sta povabila le 34 gostov, ki so uživali v hotelu nad mestom, v prijetnem hladu bazena. Manjo je za to priložnost naličila kar vizažistka iz oddaje Big Brother, modni poznavalki primerno pa je nosila kar dve obleki, za dve različni priložnosti.

 

Want this day #overandover #again 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 👰👰👰👰

A photo posted by Manja Stevic (ex Plesnar) (@manjaplesnar_stevic) on

 

 

Our day 🍾

A photo posted by Manja Stevic (ex Plesnar) (@manjaplesnar_stevic) on

 

Po civilni poroki predlanskim, sta se košarkar Jaka Klobučar in njegova Daša odločila še za pravo veliko slavje v objemu Arboretuma. Goste je zabavala pevka Nuša Derenda, medtem, ko so na okrasju prevladovali beli, srebrni in rožnati odtenki. Daša, ki je za to priložnost nosila tudi tiaro, si je lase spela v zanimivo pričesko in ob tem izgledala kot prava princeska.

 

Pred kratkim se je poročila tudi blogerka Eva Pakiž, svojo sanjsko obleko pa je našla v kamniškem poročnem salonu. Poskusnega ličenja pred poroko lepotička ni imela, kljub temu pa je izgledala naravnost čudovito. Njene senčke so krasili odtenki zelejskih barv, ustnice pa so se svetile v nežnem breskovem tonu.

 

Priznana modna oblikovalka je že pred meseci izrekla usodne besede na drugem koncu sveta, na Japonskem. Sprva se je par namreč želel poročiti na Baliju, potem pa sta se odločila za deželo tisočerih češnjevih cvetov. Maja je za to priložnost nosila kar sedem poročnih oblek, v katere se je naravnost zaljubila.

 

 

 

V zakonski jarem sta po dolgem času stopila tudi kreativni direktor agencije Pristop Aljoša Bagola in igralka Iva Krajnc. Njuna poroka je potekala na magičnem vrtu Vile Fabiani, Iva pa je nosila preprosto belo obleko, presenetila pa je tudi z barvo las. Iz svetle jih je namreč prebarvala v rjavo.

 

Mr. & Mrs. ;)

A photo posted by Aljoša Bagola (@aljosabagola) on

 

Usodni da sta dahnila tudi DJ Mike Vale in njegova Jasna, ki že nestrpno pričakujeta september, ko se bosta lahko podala tudi na medene tedne v tople eksotične kraje. Zaljubljenca na poročni fotografiji naravnost obožujemo. V oči nam je padla predvsem nevestina dolga tančica in čudoviti svetli lasje.

 

Just married 😊❤️ #justmarried #castlestatenberg #love #forever

A photo posted by Mike Vale (@djmikevale) on

Povezane teme: make up , nega, šminka, zvezde , trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Pomladni trend manikire: »negative-space« nohti

Umetnost okraševanja nohtov je vsekakor najvarnejše polje, na katerem lahko izraziš svojo kreativnost. Potrebuješ le primerno »orodje« in svobodno dom...