Preveč poudarjene obrvi? Imamo rešitev

V zadnjem času se zdi, da  je vsa pozornost namenjena zgolj obrvem, poudarjenim in lepo oblikovanim okraskom nad našimi vekami. Prav slednje lahko pokvarijo ali popolnoma popravijo tvoj videz, vendar je mej med zmernim in pretiranim zelo tanka. Ob poplavi izdelkov se kaj hitro zgodi, da pretiravamo in dosežemo povsem nasproten učinek od želenega. Preberi spodnje nasvete, če se ti slučajno kdaj pripeti kaj podobnega. 

Pazi pri nanašanju

 

 


Če se ti zdi, da so tvoje obrvi postale prevelike in preveč drzne to še ne pomeni, da jih moraš počistiti v celoti. Vzemi bombažno krpico in jo namoči v odstranjevalec ličila ter z nji nežno podrgni po mejah svojih naravnih obrvi. Ne pozabi, da produkte vedno nanašaj znotraj meja naravne obrvi, nikoli čez. 

Lahko uporabiš zobno krtačko

V kolikor si pretiravala, lahko napako odpraviš s ščetko. Če slučajno še nisi kupila takšne za obrvi, lahko uporabiš tudi zobno krtačko, s katero boš rahlo zakrila nanos. Pred tem seveda poskrbi za to, da odstraniš pretirani make up z odstranjevalcem ličila. 

Ne pretiravaj z ličili

 

 


Če pa ne želiš, da se ti kaj podobnega sploh zgodi, se moraš dobro pozanimati, kdaj je ličila na obrveh preveč. Pri nanosu zato bodi previdna in ne pritiskaj preveč, predvsem na zunanjem robu obrvi. Rdeča nit je namreč naraven videz, tako bi kljub ličilu morala vedno videti posamezne ščetine obrvi, kljub nanosu barve. 

Preberi še: Obrvi in ustnice, pozor!​

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

Povezane teme: make up , trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Met Gala 2019: Najbolj bizarne ličilne kreacije večera

Tema Met Gala 2019 – čim bolj noro in originalno, toliko bolje...