Prevzeli manekenski svet

Dve sestri, ki sta pred časom obnoreli svet, Gigi in Bella Hadid sta se čez noč prelevili v svetovno znani manekenki in postali zaščitna obraza za številne priznane znamke. Kljub slavi pa naj i dekleti ostali dokaj prizemljeni in umirjeni, vsaj po izjavah v intervjujih sodeč. lena Noura »Gigi« Hadid se je rodila v aprilu leta 1995, njena sestra Isabella Khair »Bella« Hadid pa leto kasneje v oktorbu. Njuna starša, manekenka Yolanda Foster in nepremičninski mogotec Mohamed Hadid sta dekleti vzgajala v zavetju Los Angelesa, zaradi porekla pa imata palestinsko-nizozemske korenine. Poleg dveh hčera ima par tudi sina Anwarja. Vendar pa družinska pravljica ni trajala dolgo, saj sta se Yolanda in Mohamed po nekaj letih ločila ter si poiskala nova partnerja.


Gigi se je v mladosti uspešno ukvarjala s odbojko in postala celo kapetanka srednješolske ekipe, poleg tega pa je tako kot sestra Bella gojila veliko ljubezen do jahanja. Temnolasa sestra si je dolgo časa želela nastopiti celo na Olimpijskih igrah, vendar so se ji sanje zaradi lymske borelioze razblinile. Dekleti sta se pred nekaj leti tako poslovili od športa in se posvetili manekenstvu, obe sta podpisali pogodbo z IMG agencijo.

 

She's so pretty🍥🍿🍭💕💘👭

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


Po poročanju medijev, naj bi dekleti že kaj kmalu po začetku kariere bili primorani plačevati svoje najemnine za stanovanja, pa tudi številne druge račune. Obe sestri naj bi bili obsedeni s hitro prehrano, čeprav se to prav nič ne pozna na njunih vitkih postavah, kmalu pa bosta skupaj zakorakali po pisti na modni reviji Victoria Secret.

Priberi tudi o: Jesen Gigi Hadid

Povezane teme: zvezde , trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Pomladni trend manikire: »negative-space« nohti

Umetnost okraševanja nohtov je vsekakor najvarnejše polje, na katerem lahko izraziš svojo kreativnost. Potrebuješ le primerno »orodje« in svobodno dom...