Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje by @Ajda Sitar

Dejstvo je, da nam lahko ličila dajo kanček dodatne energije in samozavesti, če jih le izberemo pravilno. Prvo pravilo izbire make-up looka je seveda izbira glede na priložnost, danes pa vam predstavljam nekoliko drugačne smernice, kako izbrati produkte za svoj make-up videz. Kombinirajte jih glede na počutje in tako poskrbite, da boste se z njimi počutili kar se da čudovito.

Naraven videz izberite, ko ste popolnoma sproščeni

Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje

Sproščeno počutje, samozavestna drža in širok nasmeh na ustnicah ne potrebujejo kaj več kot naraven videz. Na očeh naj prevladujejo zemeljski odtenki, rahlo zasenčite svoj obraz, na ustnice pa nanesite šminko Maybelline Colour Sensational v odtenku 620 pink Brown.

Za udarno šminko se odločite, ko prekipevate od samozavesti

Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje

Sofisticiran videz z udarnim odtenkom šminke je lahko dobra izbira za vrsto različnih priložnosti, zanj pa se odločite, ko prekipevate od samozavesti. Samozavestna ženska bo namreč močno šminko nosila še bolje, šminka pa bo istočasno predstavljala njeno skrivno orožje, ki ji bo dalo še več energije. Med Maybelline Colour Sensational šminkami bo dobra izbira klasična rdeča v odtenku 970 Daring Ruby.

Flirtajte s svetlo roza ustnicami in poudarjenimi ličnicami

Prilagodi svoj make-up videz glede na svoje počutje

Dejstvo je, da moške pogosto odvrača prevelika količina makeupa. Prav zato je, ko se odpravljate na zmenek, najboljša izbira nežnega makeupa. Ko se počutite torej »flirtajoče chic« se odločite za roza obarvane ustnice, roza rdečilo pa naj bo na vaših licih. Videz bo zagotovo prikupen, odlično se bo podal k vašemu počutju. Moja »it« barvna izbira je Maybelline Colour Sensational šminka v odtenku 140 Intense Pink.

Priberi tudi o: Kako shranjevati ličila? by @Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Color Sensational Maybelline New York

  • Color Sensational Intense Pink by Maybelline New York

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 10 izdelkov za ličenje oči za začetnike

Nauči se, kako naličiti oči, in osvojila boš veščino ličenja! Morda zveni banalno, ampak je vseeno resnično. Verjetno si opazila, da so nekatere žensk...