Primerjava kompaktnih pudrov: Infaillible in True Match

Veliko deklet meni, da naj bi vsi kompaktni pudri enako ustrezali vsem predstavnicam nežnejšega spola, kar seveda ni res. Ravno tako kot je treba različne tipe kože negovati na poseben način, se kompaktni pudri razlikujejo po svojih lastnostih in jih je zaradi tega treba prilagoditi različnim potrebam kože.

L'Oréal Paris Infaillible in True Match kompaktna pudra sta pudra, ki nam ponujata vse, kar potrebujemo. Zaslužita si, da sta prva izmed ostalih pudrov, ki naj jih izberejo dekleta, ki se ličijo. Vendar pa se je treba vprašati, katere so njune prave značilnosti, po čem se razlikujeta in kako izbrati pravega? Da bi vedele, kateri vam točno ustreza, pazljivo preberite naslednje vrstice in izberite.

Infaillible Ultra-Matte

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Infaillible pomeni „nepogrešljiv“ in ravno takšen je kompakten puder, ki ponosno nosi to ime. Namenjen je vsem tistim ženskam, ki želijo preprečiti masten sijaj in si zagotovijo dolgotrajen mat učinek. Ponuja vam matirano polt, ki je hkrati naravna. Formula je dovolj močna, vendar ponuja občutek lahkotnosti in ne izsušuje površinske plasti kože.

Embalaža je kompaktna, zasnovana tako, da jo lahko vstaviš tudi v najmanjšo kozmetično torbico, tako, da ga imaš lahko vedno pri sebi.

True Match Ultra-Perfecting

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Če želiš naraven videz kože z žametnim končnim učinkom, je potem zate ta kompaktni puder iz True Match kolekcije. Popolno se ujema z barvo polti in teksturo kože ter odlično prekriva vse vidne pomanjkljivosti. Zelo je lahek in ne ustvarja neprijetnega občutka teže na obrazu. Zaradi mineralnih pigmentov ima srednjo prekrivno moč in zmagovalno formulo, ki kot lahka tančica prekriva obraz na popolnoma naraven način. Njegova elegantno srebrna embalaža dviguje njegovo uporabo na višjo stopnjo.

Torej, če želiš imeti brezhibno polt kot ljupke Parižanke, izberi tistega, ki ti ustreza in voila – uživaj v glamurju in eleganci!

Preberite še: Kako jeseni svojemu obrazu povrniti sijaj

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

  • L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder

Povezane teme: puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nepravilno ličenje in kako se mu izogniti

Da bi bila ličila videti neoporečno, potrebujemo veliko znanja, prakse, pa tudi napak! V tem primeru pa ti nobeno ličilo ne more pomagati...