Priprava kože na ličenje

Eden izmed takšnih nasvetov je tudi priprava kože na ličenje, ki je ključen za brezhiben končni videz. Že poznaš postopek?

Čiščenje


Prva in najpomembnejša postaja na poti do lepega videza je čiščenje kože. Bistveno je, da uporabljaš izdelke za čiščenje kože, ki ustrezajo tvoji koži. Priporočamo ti formule, ki nežno odstranijo preostali make up in ne vsebujejo olja. Če je tvoja koža aknasta in še posebej problematična, izberi takšno, ki vsebuje sestavine v boju z nadležnimi aknami. Vsi ti izdelki bodo namreč na tvoji koži tako dan in noč, zato poskrbi, da izbereš prave.

Ravno tako enkrat ali dvakrat tedensko privošči svoji koži razvajanje z Glow ali Purify glinenima maskama iz kolekcije L'Oréal Paris Pure Clay. Ne le da bosta razstrupili tvojo kožo, temveč jo bosta tudi očistili. 

Odstrani odmrlo kožo


Nikakor ne pozabi na ta korak, saj lahko suha, lisasta koža vpliva na nanos ličil. Suho kožo primerno neguj, medtem ko odmrlo kožo odstrani s pilingom. Pri tem naj ti pomagajo maske, ki nahranijo kožo. Predlagamo ti Exfo različico glinenih mask za obraz iz kolekcije L'Oréal Paris Pure Clay.

Vlaženje


Ko odstranite masko, ki bo nežno negovala vašo kožo, potrebujete vlažilno kremo, ki bo vašo kožo navlažila. Suha koža namreč nikoli ni dobra podlaga za nanašanje ličil. 

Preberi še: Trije koraki do sijoče kože

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Micellar Water

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Čas je za kreme s SPF faktorjem!

Mnogi pa zmotno verujemo, da nam sočni žarki lahko škodijo samo v poletnem času, zato na žalost šele takrat posežemo po kremah za zaščito pred soncem....