Priprava kože za novoletna ličila

Verjamemo, da ste strokovnjakinje za izbiro pravega tekočega pudra in da so vaše tehnike koturiranja vsekakor na napredni ravni, prav tako pa smo tudi gotovi, da veste, kako noben kvaliteten ličilni proizvod ne more popraviti naključnih napak v vaši rutini obrazne nege.

Posebej še, kadar govorimo o pomembnih dogodkih, kakršno je novoletno praznovanje, ko želite vaše ličenje dvigniti na višjo raven. Zato bi naredile vse, da bi prav ta popoln tekoči puder (kot tudi vsi drugi makeup »pomočniki«, ki jih nanašate za njim) izgledal kot vaša druga koža.

V ta namen vam brez odlašanja odkrivamo, da je to mogoče, če le usmerite pozornost na naslednji specialni korak vašega beauty rituala, ki ga, priznajte, včasih preskočite.

Sestavine, ki prinašajo hitre rezultate


Vsakodnevna nega kože obraza se vsekakor začenja z izborom ustreznega gela za umivanje – upamo, da so vam naši nasveti pomagali, da izberete tistega pravega. Ko pripravljate obraz za nanašanje »težjih« ličil, morate globinsko očistiti predhodne nanose, in v tem beauty poslanstvu vam bodo podpro nudile glinene maske za obraz.

Izberite različico s takšnimi sestavinami, ki so pazljivo izbrane v skladu z vašim tipom kože. Če imate na primer mastno kožo in želite preprečiti njen sijaj, je priporočljivo, da se na seznamu sestavin glinene maske znajdeta izvleček evkaliptusa ali rastlinsko oglje. Očistila bosta vaše pore in matirala površinsko plast kože, s tem pa bosta pripravila popolno podlago za mat ličila za to posebno noč.

Po drugi strani, če je vaša koža obraza bolj suha in njene karakteristike ne ustrezajo sijajnemu makeup looku, ki ste ga načrtovale, morate izbrati masko, ki bo ustvarila učinek pilinga. V tem primeru je za vas kot naročena kombinacija, ki vsebuje izvleček rdečih alg, saj boste tako najbolje odstranile odmrle kožne celice, izravnale vse nepravilnosti in dobile svež, izenačen ten.

Napaka, ki mora biti preprečena


Ko ste svoj dom spremenile v spa salon, se pred začetkom ličenja poskusite izogniti eni od največjih beauty napak, ki jih vsakodnevno dela marsikatera ženska.

Namreč – da bi vaš tekoči in kompaktni puder kar najbolje »legla« na vaš obraz, dovolite, da koža vpije predhodno naneseno vlažilno kremo. Tako se boste izognili nepravilnostim, kot je višek pudra na nekaterih delih obraza, ki jih je težko izravnati in zaradi katerih se pojavljajo neželene linije ščetke.

Zato se poleg kakovostnih ličil oborožite z našimi nasveti, pa tudi s potrpljenjem, in obljubljamo vam, da boste tekom cele novoletne noči izgledale brezhibno.

Preberite še: Kako do popolnega novoletnega makeup videza? By Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: nega, Novoletni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako do popolnega novoletnega makeup videza? By Ajda Sitar

Če pa se obeta kakšna dobra zabava, makeup pa bo sestavni del tvoje novoletne oprave, ti morda pomaga današnja objava, ki sem jo pripravila z mislijo ...