Prvi korak makeupa, ki ga ne boste želeli izpustiti by Ajda Sitar

Kaj je to "primer" oziroma baza za ličila?

"Primer" oziroma baza se na obraz nanese pred nanosom tekoče podlage. Funkcij ima več, predvsem pa so odvisne od sestavin posameznega primerja. Tako kot obstajajo kreme ter serumi za različne tipe kože, velja podobno tudi za primerje. Le-ti pa med drugim vplivajo tudi na celoten makeup videz ter lahko bistveno vplivajo na obstojnost ličil.

4 novi primerji L'Oreal Paris – vsak s svojo funkcijo

loreal primer

Znamka L'Oreal Paris je na police naših drogerij pripeljala 4 nove primerje v liniji Infaillible. Vsem je skupna izjemno lahkotna tekstura, ki se dobro zabrisuje.

L'Oreal Paris Infaillible Mattifying Primer prihaja v črni embalaži in zagotovi mat efekt na koži. Odlična izbira je za vse tiste, ki imate nekoliko bolj masten tip kože in želite preprečiti mastno svetenje.
L'Oreal Paris Infaillible Pore Refining Primer boste prepoznali po svetlo roza embalaži. Poskrbel bo, da bodo vaše pore manj vidne – torej jih bo vizualno zmanjšal.
L'Oreal Paris Infaillible Luminizing Primer se nahaja v holografski embalaži, ki kaže na to, da bo izdelek poskrbel za dodaten sijaj kože. Ta je lahko izjemno intenziven (odvisno od količine, ki jo nanesete) in ima perlast sijaj.
L'Oreal Paris Infaillible Anti Fatique Primer prihaja v oranžni steklenički, skriva pa na prvi pogled skoraj strašljivo oranžno notranjost (ki pa v resnici ni tako strašljiva, ko jo razporediš po obrazu). Kot pove že samo ime, ta primer bo poskrbel za to, da bo vaša koža izgledala bolj živo.

Zakaj bi v svojo makeup rutino dodala še en izdelek?

loreal primer ajda

Čeprav se nanos primerja sliši kot še en korak, ki le podaljša čas ustvarjanja makeup videza, je njegov učinek ne le vizualen, temveč lahko bistveno podaljša obstojnost makeupa. Pomembno je, da izberete pravilen izdelek za vaš tip kože in želen rezultat. Tako sama takrat, ko sem neprespana posežem po L'Oreal Paris Infaillible Anti Fatique Primer, ki med drugim tudi vizualno zmanjša temne kolobarje pod očmi;  ko si želim svetlečega videza uporabim L'Oreal Paris Infaillible Luminizing Primer; medtem ko je L'Oreal Paris Infaillible Pore Refining Primer moj favorit, saj ne le vizualno zmanjša pore (moje sicer niso tako zelo razširjene), temveč občutno podaljša obstojnost makeupa. Poleti bo prišel še kako prav. V hladnih dneh pa primerji predstavljajo še eno plast, ki zaščiti kožo pred zunanjimi vplivi.

Preberi še: Kombiniranje različnih primerjev?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Primer

  • L'oreal Paris Infallible Luminizing Primer

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Anti-Fatigue

  • L'oreal Paris Infaillible Primer Pore Refining

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se