Puder, ki se v popolnosti staplja s teksturo vaše kože

Zamislite si, kako dobro bi bilo, če bi obstajala čarobna paličica – samo dotaknete se obraza, izgovorite »hokus-pokus« in v trenutku ste videti tako, kot ste vedno sanjale, : »fotošopirano« in hkrati povsem naravno, obraz brez vidnih por in katerihkoli drugih nepravilnosti, skratka, obraz kot iz reklame!

Upoštevaj naše nasvete za profesionalno ličenje v domačih pogojih in tvoj uspeh bo zagotovljen!

Dobro, paličica ni resnična, zato pa Maybelline fit me! Matte + poreless tekoči puder zagotovo je!

Čarobne lastnosti tega čudovitega izdelka bodo v vročih poletnih dneh vaše ličenje spremenile v »poezijo«. Čim se temperature vrtoglavo dvigajo, je pravi čas, da iz svojih toaletnih torbic odstranite vse te težke pudre in se opremite z (vsaj) enim od šestih popolnih odtenkov iz spektra tekočih pudrov Maybelline fit me! Matte + poreless!

Ko ga enkrat preizkusite, si ne boste želele nobenega drugega!

Njegova tekstura je lahkotna in zelo priročna za nanašanje. Najprej pripravite obraz z nanosom ustrezne kreme in podlage, zatem pa z gobico nanašajte in »blendirajte« puder.

Izrazito tekoča in zlahka mazljiva tekstura prijetnega vonja čudovito prekriva pore, medtem ko se posebej razvita kremna formula v popolnosti staplja s kožo in neoporečno izenačuje ten. Kolekcija je namenjena normalni in mastni koži, obrazu daje svežino in nadzira neželeno svetenje.

Najbolj blagodejen učinek mat pudra bodo občutile prav tiste dame, ki imajo mastno kožo, glede na to, da je mat učinek umerjen, pa bo ustrezal tudi tistim z normalno kožo.

Ekspert za prekrivanje razširjenih por

Učinek prekrivanja por je zagotovo eden od glavnih adutov tega tekočega pudra. Posebej priljubljen je pri ženskah z izrazito razširjenimi porami, saj je prav na tem »terenu« Maybelline fit me! Matte + poreless najbolj neprekosljiv! Takoj po nanosu boste opazile instant »photoshop« in »blur« učinek; videti boste sveže in mladostno. Zelo pomembno je dejstvo, da še po več urah od nanosa učinek ne zbledi in pore ostanejo ublažene tudi takrat, ko se obraz začne mastiti.

Matiranje kot iz sanj

Matirajoči puder Maybelline fit me! Matte + poreless na obrazu ne pušča tistega nenaravnega, brezosebnega in »mokastega« videza kože, pač pa vašemu tenu nudi maksimalno svež videz in spretno prekriva nepopolnosti. Je povsem neopazen, kar mu daje poseben draž, zaradi svoje teksture pa se ne nabira v pregibih in gubah.

Traja, se ne sveti in ne premika!

Prav obstojnost je še ena velika prednost tega pudra. Od trenutka nanašanja pa vse do večernih ur ste lahko prepričane, da se ne bo niti »premaknil«. Obstojnost je vsekakor odvisna od tipa kože, pa tudi od predpriprave. Če ga nanesete čez podlago (primer) in ga fiksirate s pudrom v kamnu, ni nobenega strahu, da bi prišlo do svetenje vaše kože.

Šest odtenkov za vsak ten

fit me matte

Inovativna tehnologija je doprinesla k formiranju odtenkov, ki se v popolnosti stapljajo z barvo vsakega tena. Če ste pomislile, da izbira šestih odtenkov ni dovoljšna, naj vas takoj pomirimo, da ste v zmoti! Več kot zadostuje!

Pred vsemi je preprosta izbira – hladnejši ali toplejši podtoni (od rožnatih, prek rumenih do nevtralnih), glede na to, ali je vaša polt svetlejša ali temnejša.

Porcelan, Ivory, Classic Ivory, Buff Beige, Natural Beige in Natural Buff so nazivi odtenkov, vsak pa je označen tudi s posebno številko.

Recimo, Natural Buff, ki je označen s številko 230, predstavlja srednji odtenek, ne presvetel, ne pretemen. Njegov podton breskve bo ustrezal večini žensk in njihovemu tenu dodal blago porjavel videz.

Odtenki 110, 120 in 220 imajo topel podton, ki vleče na rumenkasto in je tako idealen za temnopolte dame. Po drugi strani imajo odtenki 115, 130 in 230 hladen podton, ki se popolno ujema z rožnatim tonom kože.

Izdelek lahko kupite v vseh bolje založenih drogerijah.

Preberi še: Tekoči puder Fit Me Matte + Poreless

Preberi še: Nesporen jesenski hit v svetu ličenja: nude črtalo za oči 

Preberi še: Top 5 trikov z maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless

Povezane teme: tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...