Rajši ima čokolado

Pred nekaj tedni je na največjem festivalu hrvaške pop in zabavne glasbe nastopila mlada slovenska pevka Nina Donelli. Ne boste verjele, vedar simpatična pevka raje kot po ličilih poseže po čokoladi.

 

„Rada skrbim zase. Velikokrat obiščem tudi kozmetičarko, čas pa si vzamem tudi za pedikuro,“ je povedala Nina, ki priznava, da pri ličenju le ni tako vešča, zato ji na pomoč priskočijo prijateljice ali vizažistka. Njen najljubši videz do sedaj? Tisti, ki ga je nosila v spotu Moje tijelo, z rdečimi ustnicami in poudarjenimi očmi.

Sicer pa pevka jutraj svoj obraz le umije in oskrbi z vlažilno kremo, zvečer pa si za nego privošči nekaj bolj raznolikih izdelkov. Kadar dan preživi doma ne uporablja pudra, sploh pa za na potovanje raje v kovček spakira paket čokolad kot pa škatlico z ličili.

Če pa se že odloči za kozmetiko, najprej poskrbi za trepalnice, ki jih namaže z maskaro in obrvi. Ponavadi sicer ne uporablja rdeče šminke, se pa za to ta barva pogosto znajde na njenih nohtih. Ti se bodo letošnje leto bleščali tudi v bolj živahnih odtenkih.

Povezane teme: make up , nega, šminka, ustnice, zvezde , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kaj je retinol in zakaj bi ga morala uporabljati?

Morda zanj še nisi slišala, ali pa ga le nisi preizkusila, vendar retinol je ta, ki dela čudeže v pomlajevanju! Tvoj obraz bo končno gladek, svež in n...