Razkrite največje make up skrivnosti

V naslednjih vrsticah ti ponujamo nekaj takšnih, ki so se nam zdele še prav posebej zanimive.

Zakaj moj bronzer nikoli ne bo izgledal naravno?


Glede na obširno ponudbo izdelkov za lička in sijaj si verjetno izbrala napačnega za svojo kožo ali teksturo. Lahko gre za napačno barvo, preveč oranžno ali rjavkasto, ali pa povsem neprimerno formulo, najsi bo preveč pudrasta ali pa kremasta. Za kar se da naraven videz izberi izdelek, ki ustreza tvojemu tenu kože v mat varianti, ne pa sijočega pudra. Če je tvoja koža nekoliko rumenkasta, izberi bronzer z rumenim podtonom.

Zakaj korektor pod očmi deluje tako očitno? Zdi se tako viden, po drugi strani pa ne prikrije ničesar.


Verjetno uporabljaš odtenek, ki je presvetel za tvoj ten kože. Uporabi takšnega, ki je odtenek temnejši, kot sama meniš da si. Pomešaj nekaj korektorja s podlago in nanesi na temne kolobarje pod očmi.

Kako preprečiti šminki, da zaide na zobe?


Pred šminko na ustnice nanesi primer, ki bo preprečil, da bi se barva znašla še kje drugje. Potem nanesi šminko in zatem v sredino ust potisni svoj prst, s tem trikom boš odstranila vso nepotrebno barvo, ki bi se nabrala v bližini zob.

Zakaj moje rdečilo za lica tako hitro zbledi?


V kolikor je tvoja koža dehidrirana bo tudi rdečilo hitreje zbledelo na tvojih ličkih, saj koža dobesedno vpije vso vlago v njem. Prav zato je pomembno, da vzdržuješ kožo na obrazu negovano in primerno navlaženo. Za boljši rezultat tako pred nanosom rdečila nanesi kremo ter počakaj, da se počasi vpije v kožo, nanesi rdečilo in nato še brezbarvni puder.

Zakaj iz maskare postanejo grudice?

Maskare so sestavljene iz sestavin, ki se skozi čas postarajo, rezultat tega pa je izsušena maskara, ki povzroča grudice. Prav zato bi jo morala menjati vsaj na vsake pol leta. Hitrejše staranje lahko preprečiš tudi s tem, da ne dopustiš zraku v maskaro in palčko ob vsaki uporabi očistiš z robčkom.

Preberi več: Kako naj bodo vaša ličila čim bolj obstojna v poletnih večernih izhodih

Povezane teme: poletje, poletni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up trendi, ki jih moraš to pomlad pozabiti

Kolorit, energičnost in veliko prostora za eksperimentiranje – v letu 2019 krepimo individualnost in kreativnost ter mahamo v slovo vsem tistim make u...