Različne tehnike nanašanja tekoče podlage

Tekoča podlaga je kot kameleon, saj spreminja barvo odvisno od načina nanašanja in pripomočkov, ki jih uporabljate. Malo deklet ve, da lahko z različno tehniko nanašanja tekoče podlage ustvarijo popolnoma različne učinke.

Uporaba prstov


Gre za enega izmed najbolj razširjenih načinov nanašanja tekoče podlage. Čeprav makeup strokovnjaki ne svetujejo uporabe prstov za nanos podlage, večina deklet vseeno uporablja le-te. Prednost uporabe prstov je v tem, da, zaradi naravne telesne temperature, podlaga postane bolj tekoča in jo zaradi tega tudi lažje nanašate. Podlaga, ki ste jo nanesli s prsti, vam zagotavlja srednjo prekrivnost in mat zaključek na obrazu. Če se odločite za ta način nanašanja podlage, upoštevajte osnovno pravilo njenega nanašanja, in sicer, da je ne smete nanesti s tapkanjem, temveč z nežnimi premiki prstov.

Gobica za svež videz

Pomemebno je, da, preden nanesete podlago, obvezno namočite gobico, saj lahko le tako popolnoma enakomerno nanesete podlago brez vidnih sledi po obrazu. Gobica je namenjena brezhibnemu prekrivanju pomanjkljivosti na obrazu. Ravno tako je koža po nanosu podlage z gobico videti bolj sveža in le-ta ustvari nežen videz.

Čopič za nežen sijaj

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Prednost nanašanja tekoče podlage s čopičem je v tem, da čopič omogoča natančno nanašanje izdelka. Pomembno je, da je čopič, s katerim nanašate podlago, kakovosten in vedno čist. Ravno tako vam omogoča, da z majhno količino izdelka poudarite določene dele obraza, na katere je treba še posebej paziti. Učinek, ki ga dobite z uporabo čopiča, je sijoča koža in popolnoma naraven videz.

Preberite še: Rožnata ali breskova: Izberi svoj odtenek rdečila!

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

Povezane teme: tekoči puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličila in frizura za novoletno noč: Dos and Don'ts

Kar pa se priložnostnih ličil in frizure tiče, smo tu mi, da se ti pomagamo orientirati, kaj gre in kaj ne. Če boš sledila našim nasvetom, boš v novol...