Rdeča senčila – ja ali ne?

Rdečo barvo, ki smo jo zaradi rdečih ustnic znanih lepotic Marilyn Monro in Grace Kelly že večkrat označili kot barvo zlate dobe Hollywooda, nekako vedno povezujemo z ustnicami in šminko. Danes se kozmetična industrija toliko trudi, da predstavnicam nežnejšega spola predstavi nekaj novega in neobičajnega, da je v rdečo obarvala tudi senčila za oči.  

Samo za pogumne


Barva je značilna za osebe z močnim karakterjem in temperamentom, ki nikakor ne ostanejo neopažene. Ravno takšne ženske iz sveta šovbiznisa so prve obarvale svoje veke v rdečo. Ne glede na to, ali je rjavolaska, blondinka ali črnolaska, rdeča senčila pristajajo samo ženski z močno  energijo ali željo, da izstopa s svojo pojavo.

Znani vizažisti pogosto pravijo, da se je potrebno izogibati rdečemu senčilu, saj daje vtis utrujenih oči. Številne lepotice, ki izbirajo ta trend, so le dokaz, da je ta barva lahko zelo lepo videti tudi na vaših vekah.

Seveda, če se odločite za ta trend, ki se je že dovolj razširil, se morate držati nekaterih osnovnih pravil:

1. Prilagodite oblačila senčilom!


Rdečo barvo na vekah morate pazljivo uskladiti s celotnim videzom. Zato vedno izbirajte oblačila klasičnih barv, kot so bela, črna ali siva.

2. Pazite na obraz!

Ta odtenek senčil ne dovoljuje napake. Rdeča barva poudarja pomanjkljivosti obraza, zato se morate, če izbirate to barvo za vaše veke, pri ličenju potruditi, da bo vaš obraz videti popolno.

3. Poskrbite za dobro razpoloženje!

Rdeča barva na očeh vam bo omogočila, da boste v središču pozornosti vsakega dogajanja, zato ne pozabite, da lepota prihaja od znotraj in da je od vašega razpoloženja odvisno, kako vas bodo ostali videli. Bodite samozavestne in ne dovolite, da vam karkoli pokvari razpoloženje. Samo tako bo vaše rdeče senčilo na vaših vekah popoln zadetek!

Preberite še: Oranžna na pohodu!

Povezane teme: senčila za oči , oči , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi ličenja 2019: vse, kar morate vedeti

To bo leto, ki si ga bomo zapomnili. Brez monotonosti, brez klonov, s precej domišljije in barv, kar pa je od vsega najboljše – trendi ličenja 2019 ne...