Rdeča šminka

Rdeča šminka je še posebej modna v zimskih dneh, ko pride še bolj do izraza kot med poletjem. Tudi letos je rdeča na vrhu modnih trendov, pa vendar je ne hrani le za posebne priložnosti, temveč lahko nekoliko manj vpadljivo različico uporabljaš tudi čez dan.

Šminko najprej nanesi na notranjo stran ustnice, nato pa rdečilo nanesi še na znanji del z zato oblikovanim čopičem. Nato narahlo zamaži nanešene vnose. Za obrobo ni potrebno uporabljati istega odtenka kot je šminka, saj obstaja več različic rdeče barve.


Pomagaj si s črtalom za ustnice, ki bo barvo zadržalo na pravem mestu. Pred samim nanosom pa poskrbi za svoje ustnice, tudi z balzamom, da ne bodo prehitro razpokale, še prej pa tudi s pilingom, ki bo odstranil odmrlo kožo.
 


Preden se odpraviš ven med ustnici položi robček, s katerim boš odstranila odvečno barvo, lahko pa barvo prekriješ tudi z lip glossom za nekoliko bolj bleščeč videz. Nekatere prisegajo tudi na brezbarven puder za obraz, ki ga naneseš po zunanji strani ustnic in rahlo zamažeš navzven proti koži.

Priberi tudi o: Kako lahko zaščitiš svoj obraz tudi na smučanju

Povezane teme: make up , rdeča šminka , Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se