Rdeča šminka? Zakaj pa ne!

»Kadar sem poleti na morju uživam brez ličil. Mislim, da me nihče ne bi prepoznal. Počutim se res fino, saj nič ni potrebno, hkrati pa komaj čakam trenutek, ko se bom lahko ugledala v zrcalu in še nekaj dodala ,nekaj naredila. Vsa umetnost teži k izpopolnjevanju nečesa, saj praktično nič ni več naravno,« je prepričana igralka Polona Juh, ki pa občuduje tudi nenaličene ženske. Takrat namreč opazi lepe poteze obraza. Po njenem mnenju pa lahko ženska s svojim šarmom spregovori skozi vse pore, če ga seveda ima.

»Vseeno mi je, če sem naličena z rdečo šminko ali pa ne. Pa vendar je to neke vrste klic, skorajda vrojen v žensko, po strasti do življenja. Rdeča je vendarle bojna barva,« je prepričana Polona, ki verjame, da rdeče ustnice kar kličejo po pozornosti.

Ljubezen do klasične rdeče barve na ustnicah je gojila že njena babica. »Moja babica se je rada šminkala. Novembra bo stara 104 leta, pa vendar, v tej starosti tako lepa. Ko sem jo v domu obiskala sem v njenem predalu našla CD-ploščo. Ni natančno vedela, kje jo je dobila. Čez nekaj časa pa jo je vzela iz predala, prijel šminko in ta plošča ji je služila za ogledalo,« nam je zaupala Polona.  

Priberi tudi o: Fantje so rekli ne!

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se