Rdeča za ustnice v 4ih različnih oblikah: katero izbrati? by Ajda Sitar

Rdeča velja za eno izmed ultimativnih barv pri ličenju ustnic. Predstavlja odločnost in ženstvenost, istočasno pa pooseblja ljubezen in privlači številne poglede. Sama jo imam rada za posebne priložnosti, takrat je moje »skrivno orožje« in bistven element mojega videza. Pa vendar, rdeča za ustnice prihaja v različnih oblikah – klasični šminki, takšni v debelem svinčniku, svinčniku za obrobo in celo v obliki tekočih šmink. Odločitev je včasih težka. Prav zato sem zate pripravila nekaj nasvetov, kako in kdaj uporabljati katero.

rdeca sminka

Svinčnik za ustnice Maybelline Color Sensational v odtenku 547 Pleasure Me Red je verjetno izmed vseh kosov najbolj nepogrešljiv. Celo bolj kot šminka. Predstavlja lahko obrobo za vsakega izmed produktov za obarvanje ustnic, lahko pa celo podlago – namesto, da si ustnice ne občrtate, si jih drugič prav v celoti obarvajte. Tako bo vaša šminka zdržala dlje, videz pa bo še toliko bolj intenziven. Načeloma danes mat zaključki šmink omogočajo, da se obroba s svinčnikom izpusti, a vendar… Vaš videz bo zares precizen le s svinčnikom. S tem boste preprečili tudi razlivanje šminke. Zaključek: rdeč svinčnik v svoji zbirki morate imeti.

Če grem dalje na klasično šminko. Čeprav so jo danes morda povozile tekoče šminke, se sama rada vračam k njej. Predvsem če je resnično dobra. Takšna je na primer Maybelline Color Sensational v odtenku 970 Darling Ruby. Ima mat zaključek, ki pa je na ustnicah prav nič izsušujoč. Resnično prijeten občutek in čudovit izgled me vedno znova prepričata. V kombinaciji s prej omenjenim svinčnikom pa je videz še toliko bolj dovršen.

rdeca sminka Ajda Sitar

Popularni alternativi klasični šminki sta šminka v obliki debelega svinčnika Maybelline Color Drama v odtenku 510 Red Essential in tekoča šminka Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid v odtenku 35 Rebel Red. Prva ima žameten zaključek in omogoča precej natančen nanos ter popravke na poti, druga je nekoliko bolj mat, njena prednost pa je intenzivna barva. Minus prve je dejstvo, da zanjo potrebujete tudi šilček, minus druge je dejstvo, da jo je včasih težko res natančno nanesti. Oba odtenka sta več kot čudovita.

Prav vsi omenjeni odtenki zame predstavljajo tisto »pravo rdečo«. Takšno, ki je klasična in istočasno seksi, prav nič cenena. Prepričana sem, da ne boste zgrešili s prav nobeno Maybelline rdečo.

Priberi tudi o: 5 nasvetov za nanašanje maskare

Povezane teme: make up , rdeča šminka , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izdelki za oblikovanje obrvi: Naših top 10

Njihovo urejanje največkrat predstavlja izziv, vendar danes obstaja veliko kozmetičnih izdelkov, ki hitro, z lahkoto in predvsem učinkovito preoblikuj...