Rdeče naličene oči? Ne bojte se

Še več, burgundsko rdeča je barva te jeseni, čudovit modni trend, ki se je iz narave sprehodil tudi v naše kozmetične torbice. Me smo ob tej priložnosti tako izbrale nekaj čudovitih načinov uporabe rdečega senčila, ki so nas tokrat prepričali.

Uporaba rdečega senčila je lahko dvorezen meč, zato ti bodo spodnji primeri lahko v veliko pomoč, predvsem kadar se boš pred nočnim izhodom znašla v zadregi.

Morda bodo tudi tebi služili kot inspiracija ter te vzpodbudili, da se malček opogumiš in enkrat za vselej prenehaš upoštevati pravilo, ki pravi, da naj rdeča ličila ne pridejo niti blizu očem.

Kombinacija burgundske in bronaste?


Nanesi nekaj rdečega senčila na zgornjo veko vse do polovice, drugi del gube pa obarvaj v bronasto in na sredini dobro zamešaj. Postopek ponovi še na spodnji veki.

Te je nekoliko strah uporabiti rdeče senčilo?

Obarvaj zgornjo veko v zlate bleščice, nekaj zlate pa nanesi tudi pod spodnjo. Za piko na i v rdečo obarvaj predel skorajda do obrvi.

Čudovit večeren videz kot nalašč za jesen.

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Obarvaj kotičke očesa v zlato, kar bo optično tudi odprlo pogled, preostali del zgornje veke pa odeni v burgundsko rdečo. Na sredini dobro zamaži obe senčili.

Imaš rada bolj enostavne, morda skorajda neopazne načine ličenja.


Uporabi le kanček rdečega senčila in ga razpotegni v mačje oči.

Preberi še: Do videza iz lepotnega salona v nekaj minutah

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar Palette

Povezane teme: oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make up triki za svež videz obraza

reba je obvladati vse izzive, ki nam prinašajo utrujenost, neprespane noči, drobne in tiste malo večje gube, podočnjake … Kako pa je naša koža lahko v...