Rdečilo ali bronzer?

Lepo poudarjena lica so bila od nekdaj sinonim popolnega make-up videza in deklet, ki za svoj izgled skrbijo s posebno natančnostjo. Predstavljajo detajl, ki naredi obraz bolj svež in vizualno ožji, obrazne linije pa diskretno definirane. Za takšna lica dekleta najpogosteje uporabljajo moči make-up pomočnikov – rdečila in bronzerja. Vendar pa se nemalokrat znajdejo v dvomih, kateri izdelek uporabiti. Odgovor je preprost – odvisno od rezultata, ki ga želiš doseči. Gremo torej po vrsti:

Njegovo veličanstvo – Rdečilo


Kdo ga potrebuje? Rdečilo je popolna rešitev za vsa dekleta svetlejše polti, ki želijo osvežiti in poudariti svoje ličnice. Svetel ten je odlična podlaga za dva najpopularnejša odtenka rdečila – roza in barva breskve.

Kakšen je njegov učinek? Če je pravilno naneseno, rdečilo daje obrazu naravno svežino. Spada med tiste izdelke, ki na preprost način poudarjajo žensko lepoto, tako da celotnemu make-up videzu dodajo dobro mero nežnosti.

Katere so možne napake? Zaradi njihove barvitosti pri rdečilih zlahka naredimo napako. Najpogosteje gre za veliko količino izdelka na licih, zato ga je vselej treba nanašati na naravni svetlobi.

Kateri izdelek ti priporočamo? L'Oréal Paris Infallible Blush Paint paleto rdečil, ki izpolni pričakovanja tudi najbolj zahtevnih ljubiteljic ličil. V njej boš našla štiri rdečila roza odtenkov in eno v barvi breskve, kar ti bo omogočilo neštete možnosti eksperimentiranja.

Njegovo veličanstvo – Bronzer


Kdo ga potrebuje? Bronzer je namenjen dekletom temnejšega tena, ki želijo definirati svoje obrazne poteze. Če je tvoja koža preveč svetla, pa vseeno želiš uporabiti bronzer, tvegaš, da bodo na tvojem obrazu ostale vidne sledi nanašanja. Za razliko od rdečila bronzer nanašamo na ličnice in pod njih, in to v čisto majhnih količinah.

Kakšen je njegov učinek? Pazljivo izbran in uporabljen, bronzer definira obrazne linije. Nanašamo ga tako na ličnice kot na brado. Bronzer je prava rešitev, kadar svojemu izgledu želiš dodati določeno mero seksapila in dramatičnosti.

Katere so možne napake? Napake pri uporabi bronzerja niso dosti drugačne od tistih, ki jih lahko narediš z rdečilom. Zelo je pomembno, da bronzer naneseš precizno, zato potrebuješ ustrezno ščetko. Če je ščetka, ki jo uporabljaš za nanašanje, preveč široka, se zlahka zgodi, da boš izdelek nanesla po celem obrazu, kar ni niti približno privlačno.

Kateri izdelek ti priporočamo? L'Oréal Paris Glam Bronze je bronzer, primeren za vse tipe kože, ki obrazu daje naravno zardel videz.

Preberi še: Kako nanesti bronzer na svetel ten

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette Pinks

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette Ambers

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: senčenje obraza , rdečilo, bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako s pomočjo ličil zakriti podbradek?

Nasvetov na spletu je več kot dovolj, vse od takšnih, ki optično zožijo tvoj obraz do takšnih, ki dejansko skrijejo podbradek. Mi smo izbrale le najbo...