Rdečilo na očeh

Ličilo je najboljši prijatelj vsake ženske, kajne? Pogosto se dogaja, da se enostavno ne moremo upreti želji po novem ličilu, čeprav ga sploh ne potrebujemo. Ali da, ko gremo od doma, damo v neseser  tako veliko izdelkov „za vsak slučaj“, da nam torba postane pretežka.

Če imate dovolj nošenja težkih torb in polnih neseserjev, vam predlagamo, da poskusite neke izdelke zamenjati z drugimi – kot na primer, da svoje priljubljeno rdečilo uporabljate namesto senčila za oči. Se sliši malce čudno? Poglejte, zakaj je to sijajna ideja.

Kaj svetujejo beauty blogerke?


Zadnjih nekaj sezon je ličilo z mat učinkom popolni hit – šminke za ustnice, tekoči pudri, senčila za oči ... Najbolj popularne so, vsekakor, palete senčil v rjavi barvi, ki jih uporabljamo za moderno naličene oči. Svetujemo vam, da priljubljeno paleto senčil vzamete iz neseserja in jo pustite za neko naslednjo sezono ter poskusite par trikov, ki jih uporabljajo skoraj vse beauty blogerke.

Svetujejo, da svoje priljubljeno rdečilo uporabljate namesto senčil za oči. Verjamemo, da boste navdušene nad to tehniko ličenja. Trajnost rdečila je izjemno dobra, pigmentacija barv pa popolna, kar je dober razlog, ki vas bo prepričal, da bodo vaše veke videti popolno. Razen tega, če uporabljate kvaliteten in ustrezen čopič za nanašanje, boste nanesle rdečilo enakomerno in z lahkoto tako kot senčila.  

Zakaj slediti temu trendu?


Rdečilo se ne nabira v pregibu vek, kar se pogosto dogaja s senčili. Barva rdečila poudarja naravne obrazne linije brez neželenega občutka, da ste nanesle preveč ličila na oči. Popolnoma se ujema z odtenki na licih in tako boste videti popolnoma naravno ter brez pretiranega ličila. 

Namen rdečila je, da ustvari poigravanje svetlobe in sence. Vendar se ne zadržite le na tem, temveč verjemite v svoje priljubljeno rdečilo in njegove moči ter boste sigurno sijale v vsaki priložnosti.  

Več na: Rdečilo po vaši meri

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: senčila za oči , oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se naličiti kot profesionalci ličenja: uvod

Preživljanje časa doma lahko postane dolgočasno, in čeprav so nanizanke in filmi lahko odlična rešitev, ne bi bilo slabo, če bi se naučile česa novega...